14 Ιουλίου 2024

Σπίτι επάνω από 200 ετών … αλλά το εσωτερικό του είναι απλά υπέροχο!

Το σπίτι χτίστηκε λίγο περισσότερο πριν από διακόσια χρόνια. Κρίνοντας από τα τεράστια ρολά, αρχικά στέγαζε ένα κατάστημα με μεγάλα παράθυρα. το κτίριο ήταν πολύ όμορφο για την εποχή του. Τώρα, όμως με την πρώτη ματιά μοιάζει με ένα ερείπιο…

Παρ ‘όλα αυτά, το σπίτι έχει το δικό του μικρό μυστικό. Η εξωτερική του εμφάνιση δεν αντικατοπτρίζει και την εσωτερική του πραγματικότητα. Το εσωτερικό του είναι ένα σύγχρονο παλάτι.

1

Κάποιος πρέπει μόνο να ανοίξει τα τεράστια ξύλινα παραθυρόφυλλα, και τη στιγμή αυτή θα συνειδητοποιήσετε ότι το σπίτι είναι κατοικήσιμο. Τα κουφώματα είναι βαμμένα με φρέσκια μπογιά και τα παράθυρα είναι διακοσμημένα με μοντέρνα περίτεχνα κάγκελα.

2

Με την είσοδο στο εσωτερικό του σπιτιού, ο θαυμασμό σας δεν μπορεί να πει λέξη. Τα πάντα μέσα είναι εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

3

Αρκετά χρόνια πριν, το άδειο σπίτι αγοράστηκε από τον διάσημο ροκ μουσικό Lenny Kravitz. Ήταν αυτός που είχε την ιδέα αυτή.

11

Πρόσφατα αυτό το σπίτι θαύμα διατίθενται προς πώληση. Ωστόσο η τιμή του είναι πολύ μεγάλη. Για το σπίτι αυτό ζητάει ένα εκατομμύριο δολάρια! Ωστόσο, ένα τέτοιο μεγάλο ποσό κατά κύριο λόγο σχετίζεται με το όνομα του Lenny Kravitz.

Πηγή: apisteuta.com https://fanpage.gr/viral/perierga/afto-to-spiti-ine-pano-apo-200-eton-alla-to-esoteriko-tou-ine-apla-iperocho/

Επισκέψεις: 285

Δημοσιεύστε το αν σας αρέσει