19 Απριλίου 2024

Συλλυπητήρια δήλωση του Πρόεδρου του ΤΕΕ Γιώργου Στασινού για το θάνατο της Χαράς Τζαναβάρα.

Ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Γιώργος Στασινός για το θάνατο της δημοσιογράφου και μηχανικού Χαράς Τζαναβάρα προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Η Χαρά Τζαναβάρα υπηρέτησε για δεκαετίες με συνέπεια τη δημοσιογραφία και προσέφερε πολλά στην ενημέρωση των πολιτών για τις εξελίξεις σε τεχνικά και οικονομικά ζητήματα.

Ήταν Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός του ΕΜΠ, μέλος του ΤΕΕ από το 1980, δεν άσκησε για πολύ το επάγγελμα καθώς την κέρδισε νωρίς η δημοσιογραφία και κυρίως το τεχνικό ρεπορτάζ. Παρούσα σε όλες τις εξελίξεις του τεχνικού κόσμου τις τελευταίες τέσσερις δεκαετίες, πολυγραφότατη, με άποψη, βοηθούσε τους αναγνώστες να αντιληφθούν σύνθετα θέματα μέσα από τις εφημερίδες όπου έγραφε, από το κρατικό ραδιόφωνο, αλλά και για πολλά χρόνια από το Γραφείο Τύπου και το Ενημερωτικό Δελτίο του ΤΕΕ.

Εκ μέρους του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, ως θεσμοθετημένου τεχνικού συμβούλου της ελληνικής πολιτείας και φορέα του τεχνικού επιστημονικού κόσμου της χώρας, εκφράζω την θλίψη μου για την απώλεια της γνωστής δημοσιογράφου και τα θερμά συλλυπητήρια μου στην οικογένεια, τους οικείους της και το δημοσιογραφικό κλάδο».

Επισκέψεις: 89

Δημοσιεύστε το αν σας αρέσει