20 Απριλίου 2024

Τραπεζικός λογαριασμός για τις ανάγκες του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας.

Η κάλυψη αναγκών του Νοσοκομείου σε υγειονομικό υλικό είναι ο στόχος της συγκέντρωσης χρηματικού ποσού μέσω πρωτοβουλίας, την οποία ανέλαβε πριν λίγες ημέρες ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας, σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο.

Ήδη έγινε άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού, στον οποίο τόσο φορείς όσο και μεμονωμένοι πολίτες μπορούν να καταβάλουν το ποσό που επιθυμούν ειδικά για τον σκοπό αυτό.

Είναι σημαντικό το γεγονός ότι στην προσπάθεια αυτή συνδράμουν και συνεργάζονται ήδη το σύνολο των τουριστικών και παραγωγικών φορέων του τόπου.

Συγκεκριμένα οι φορείς που συνεργάζονται και συνδράμουν μέχρι στιγμής στην προσπάθεια αυτή είναι οι εξής:

Η Ιερά Μητρόπολη Κέρκυρας Παξών και Διαποντίων Νήσων, το Επιμελητήριο Κέρκυρας, ο Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών Πρακτόρων, η Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων, η ΟΕΒΕΚ, η Ένωση Ξενοδόχων, η Ιόνιος Ομοσπονδία Εμπορίου, ο Εμπορικός Σύλλογος, η Ένωση Ναυτικών Πρακτόρων Κέρκυρας, ο Οργανισμός Λιμένος Κέρκυρας, η Μαρίνα Γουβιών, ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων, η Ένωση Διπλωματούχων Ξεναγών Ιονίων Νήσων και Δυτικής Ελλάδας, το Αστικό και το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Κέρκυρας, ο Συνεταιρισμός Ιδιοκτητών ΤΑΞΙ Κέρκυρας «Ο Ταξιάρχης», το Σωματείο Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων, το Σωματείο Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων Κέρκυρας και ο Ενιαίος Τουριστικός Φορέας.

Ο αριθμός του τραπεζικού λογαριασμού ο οποίος έχει ανοιχτεί στην Τράπεζα Πειραιώς, είναι:

ΙΒΑΝ: GR 90 0171 5820 0065 8214  7816 813

Επισκέψεις: 127

Δημοσιεύστε το αν σας αρέσει