26 Μαΐου 2024

Το ψηφιακό κανάλι του Ιδρύματος Ωνάση γεμίζει με δωρεάν παραστάσεις, virtual κινηματογραφικές πρεμιέρες και τέχνη.

Με σύνθημα «Η απόσταση μας ενώνει – We stay close, not closed» το Ίδρυμα Ωνάση ανακοίνωσε πως το ψηφιακό του κανάλι ετοιμάζεται να γεμίσει με θέατρο, σινεμά, συναυλίες και πολύ ακόμα δωρεάν περιεχόμενο.   «Μένουμε σπίτι. Αλλά επιμένουμε να βγαίνουμε έξω, μέσα από το ψηφιακό κανάλι του Ιδρύματος Ωνάση.

Στην Αθήνα, στη Νέα Υόρκη, στο Λος Άντζελες, σε όλο τον κόσμο» αναφέρει η ανακοίνωση του Ιδρύματος Ωνάση.  

«Από σήμερα 3 Απριλίου στις 19:00, το Ίδρυμα Ωνάση ανεβάζει και μοιράζεται στο κανάλι του στο YouTube στιγμές, εικόνες, συζητήσεις, ήχους, συναισθήματα. Sold-out παραστάσεις, podcasts, εκπαιδευτικά προγράμματα, virtual κινηματογραφικές πρεμιέρες, online μαθήματα, secret συναυλίες.   Η πραγματικότητα του Ιδρύματος Ωνάση γίνεται ψηφιακή. Μια Στέγη σε κάθε σπίτι, σε ένα σημείο που δεν υπάρχει στον χάρτη, για να διασκεδάζει, να επιμορφώνει, να ενώνει, να ανοίγει συζητήσεις.   Πιάστε την καλύτερη θέση στον καναπέ και συντονιστείτε στο ψηφιακό κανάλι του Ιδρύματος Ωνάση. Εκεί όπου σήμερα και κάθε μέρα υπάρχει κάτι διαφορετικό που μπορείτε να δείτε όποτε θέλετε, με υλικό που προστίθεται κάθε Παρασκευή και μένει διαθέσιμο χωρίς αντίτιμο ή χρονικό περιορισμό».  

Κάθε βίντεο και μια μοναδική συνάντηση, μια ευκαιρία να κοιτάξουμε στο παρελθόν, αλλά και στο μέλλον, δίνοντας ένα βήμα στον πολιτισμό του εδώ και τώρα.   «Κοκκινοσκουφίτσα, Το πρώτο αίμα». Φωτο: Βασίλης Μακρής   #Future in Common Ένα πρόγραμμα που δημιουργήθηκε για όσα μας απασχολούν από σήμερα μέχρι όσο μακριά φτάνει το αύριο, για όσα μας γεμίζουν περιέργεια αλλά και ενέργεια, για όσα μοιραζόμαστε από παλιά και για εκείνα που θέλουμε να μοιραστούμε στο μέλλον. Ένα σημείο όπου η τέχνη συναντά την κρίση του περιβάλλοντος και η μόδα συναντά σκέψεις, ιδέες και έναν κόσμο τρισδιάστατα φτιαγμένο με ψηφία.  

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Από 3 Απριλίου 

ΘΕΑΤΡΟ Λένα Κιτσοπούλου,

Κοκκινοσκουφίτσα, Το πρώτο αίμα (2014)

Άρης Μπινιάρης, Βάκχες του Ευριπίδη (2018)

Onassis Youth Festival (2019)  

ΧΟΡΟΣ

RootlessRoot, Kireru (2012)  

ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Crafting The Future Α΄μέρος (2019)  

ΛΕΞΕΙΣ & ΣΚΕΨΕΙΣ

Guerilla Girls (2017)

Δείτε το πρόγραμμα εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.onassis.org

Πηγή: www.lifo.gr

Επισκέψεις: 91

Δημοσιεύστε το αν σας αρέσει