14 Ιουνίου 2024

Εικονική περιήγηση στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης του Ζάγκρεμπ.

Οι επισκέπτες μπορούν να έχουν εικονική πρόσβαση στις συλλογές του μουσείου μέσω από τους λογαριασμούς του ιδρύματος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Εικονική περιήγηση στις συλλογές του προσφέρει διαδικτυακά το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης του Ζάγκρεμπ (MSU), εγκαινιάζοντας την πρωτοβουλία #MSUnonStop.

Οι επισκέπτες έχουν πρόσβαση στη ψηφιακή περιήγηση που προσφέρει το Μουσείο, από τους λογαριασμούς του ιδρύματος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το κανάλι του στο YouTube.

Επιπλέον, η κινηματογραφική σκηνή του MSU, σε συνεργασία με τον κινηματογράφο Kino Metropolis και την online κινηματογραφική πλατφόρμα MUBI, έχουν οργανώσει διαδικτυακές προβολές πολυάριθμων ταινιών για τους επόμενους τρεις μήνες.

Zagreb Tourist Board@zagreb_tourist

The Museum of Contemporary Art in #Zagreb ( @MSUZagreb ) has set up a virtual live program #MSUNonStop which you can follow on their social media. https://bit.ly/2XfoACj  #ZagrebLovesYou #StayAtHome #OstaniDoma

View image on Twitter

1111:43 AM – Apr 7, 2020Twitter Ads info and privacySee Zagreb Tourist Board’s other Tweets

Το MSU έχει ξεκινήσει και νέα εκπαιδευτικά προγράμματα, όπως ο «Οδηγός για αρχάριους», που παρέχει σύντομες και απλές εξηγήσεις για ορισμένους όρους που συναντούν οι άνθρωποι, όταν προσπαθούν να εξοικειωθούν με τις συλλογές του μουσείου, με στόχο να κατανοήσουν τα έργα τέχνης.Πηγή: 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Επισκέψεις: 72

Δημοσιεύστε το αν σας αρέσει