22 Μαΐου 2024

Εκστρατεία για τις ανάγκες της αιμοδοσίας ξεκινά το ΤΕΕ Δωδεκανήσου.

Με τη φράση «όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε… και στην υγεία», το ΤΕΕ Δωδεκανήσου ξεκινά εκστρατεία για τις ανάγκες της αιμοδοσίας.
Οι μηχανικοί, μέσω της εκστρατείας αυτής, θέλουν να στείλουν το δικό τους μήνυμα αλληλεγγύης.
Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
Το ΤΕΕ Δωδεκανήσου, ξεκινά τη δική του εκστρατεία για τις ανάγκες της αιμοδοσίας σε όλη τη Δωδεκάνησο.
Με τη φράση «όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε… και στην υγεία» οι μηχανικοί στέλνουν το δικό τους μήνυμα αλληλεγγύης, σε όλα τα νησιά της Δωδεκανήσου. Μια πρόσκληση προς ΟΛΟΥΣ, να συμμετέχουμε συστηματικά σε μια συνεχή διαδικασία, σεβόμενοι τις οδηγίες της Κυβέρνησης και τους κανόνες προστασίας της κοινωνίας.
Επισκεπτόμαστε τον σταθμό αιμοδοσίας ανά δύο και όχι όλοι μαζί, προσφέρουμε το αίμα μας και δηλώνουμε στα social media την στήριξή μας στην προσπάθεια του ΤΕΕ Δωδεκανήσου για την αιμοδοσία, χρησιμοποιώντας τα #hashtags της εκστρατείας.
#tee #teedonors #donation #dropsoflife #stayhome #staysafe #volunteering #supportsociety #savealife #blooddonors #menoumespiti #wewintogether #againstcovid19 #greece #12nisos
Σύμμαχος μας, το αίσθημα ατομικής ευθύνης και η διάθεση προσφοράς σε μια περίοδο που η στιγμή να δείξουμε την ευαισθησία μας, είναι ΤΩΡΑ. Μένουμε σπίτι, μένουμε ασφαλείς, βγαίνουμε για να δώσουμε αίμα και προσφέρουμε ζωή».

Πηγή: ert.gr

Επισκέψεις: 105

Δημοσιεύστε το αν σας αρέσει