26 Μαΐου 2024

ΕΕΑ: Όλοι οι ΚΑΔ που έχουν πληγεί πρέπει να συμπεριληφθούν στη μείωση ενοικίου.

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, πάντα ανοιχτό στην επικοινωνία του με την αγορά αλλά και την κοινωνία, λαμβάνει ανησυχητικά μηνύματα για την κατάσταση στην πραγματική οικονομία και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου.Remaining Time-0:00FullscreenMute

Η εξάπλωση του κορονοϊού που μοιραία έχει οδηγήσει στο να σταματήσουν σχεδόν όλες οι εμπορικές και παραγωγικές δραστηριότητες, είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσει μία άνευ προηγουμένου οικονομική κρίση.

Ήδη πολλές επιχειρήσεις και επαγγελματίες αντιμετωπίζουν δυσεπίλυτα προβλήματα σχετικά με την κάλυψη των υποχρεώσεων τους.

Προκειμένου να αντιμετωπιστούν έστω και κάποια αυτές τις κρίσιμες ώρες, το Ε.Ε.Α. καλεί την κυβέρνηση να συμπεριλάβει στη μείωση του ενοικίου όλους τους πληττόμενους ΚΑΔ ως ένα μέτρο στήριξης μέχρι να περάσει ο εφιάλτης του κορονοϊού.

Για να υπάρχουν προοπτικές επανεκκίνησης της ελληνικής οικονομίας, πρέπει να βοηθηθούν από την Πολιτεία οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις και οι επαγγελματίες. Και η μείωση του ενοικίου αυτή τη δύσκολη περίοδο μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμη “ανάσα” για τη δύσκολη συνέχεια.

Επισκέψεις: 535

Δημοσιεύστε το αν σας αρέσει