16 Απριλίου 2024

Το φετινό διαφορετικό Πάσχα… και η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο…

Μπαίνοντάς στην τελική ευθεία για το φετινό διαφορετικό Πάσχα, τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα και οι σκέψεις αρκετές.

Από την μία πλευρά ευχόμαστε όλοι να βγούμε νικητές από αυτόν τον ‘’πόλεμο’’ και από την άλλη νοσταλγούμε στιγμές και καταστάσεις που φέτος ξέρουμε ότι δεν θα τις ζήσουμε.

Ξέρουμε, γνωρίζουμε πως όλο αυτό έχει ως στόχο να μείνουμε υγιείς, να προστατευτούμε έτσι ώστε του χρόνου να ξανά ανταμώσουμε όλοι μαζί.

Εικόνες πρωτόγνωρες όπως οι σημερινές με το σκήνωμα του Αγίου Σπυρίδωνα να κάνει περιφορά εντός του Ιερού Ναού χωρίς κόσμο, με άδεια στασίδια χωρίς πιστούς…

Με ήχους των Φιλαρμονικών να ακούγονται από τα ηχεία στα καντούνια…

Με δρόμους άδειους σε μία Κέρκυρα που αυτή την εποχή θα πλημμύριζε από κόσμο.

Εικόνες που θα μείνουν  χαραγμένες για πάντα τόσο σε όσους τις έζησαν από κοντά λόγω εργασίας, όσο και όσων τις είδαν μέσα από τις τηλεοράσεις.

Εμείς η συντακτική ομάδα του Τεχνικού Κόσμου, δουλεύουμε από το σπίτι μας και προσπαθούμε να σας ενημερώσουμε για τις εξελίξεις του κλάδου μας και όχι μόνο.

Αυτές τις ημέρες όμως έως το Πάσχα σκεπτόμενοι τους ανθρώπους που όλο αυτό το διάστημα είναι μονοί τους, χωρίς κανέναν στο σπίτι τους και προσπαθούν να ανταπεξέλθουν κάτω από απίστευτες ψυχολογικές συνθήκες θα προσπαθήσουμε να είμαστε κοντά τους με δημοσιεύματα και με λινκ από site που κάνουν μετάδοση των λειτουργιών.

Μας δείξατε εμπιστοσύνη από την πρώτη στιγμή και σας ευχαριστούμε. Για όσο κρατήσει αυτή η πανδημία εμείς θα σας ενημερώνουμε για όλα.

Μην ξεχνάμε….. Μένουμε σπίτι μας έτσι ώστε να μην λείπει κανείς όταν θα γίνει το μέτρημα….

Η συντακτική ομάδα του Τεχνικού Κόσμου.

Επισκέψεις: 244

Δημοσιεύστε το αν σας αρέσει