19 Απριλίου 2024

Andrea Bocelli: Live από τον άδειο καθεδρικό ναό του Duomo.

Σήμερα, Κυριακή του Πάσχα για τους καθολικούς, στις 8 ώρα Ελλάδας, ο παγκοσμίου φήμης Ιταλός τενόρος Andrea Bocelli θα δώσει μια ξεχωριστή συναυλία μέσα από τον άδειο Καθεδρικό ναό Duomo στο Μιλάνο.

Ο Δήμαρχος του Μιλάνου προσκάλεσε τον Andrea Bocelli για αυτή την εμφάνιση, που θα μεταδοθεί live από το επίσημο κανάλι του τενόρου στο YouTube. Ο διάσημος τενόρος αποδέχτηκε την πρόταση λέγοντας: «Σε αυτές τις δύσκολες και σκοτεινές ώρες που διανύει η Ιταλία, χωρίς δεύτερη σκέψη είπα το ναι στην πρόσκληση του δήμαρχου, για να γιορτάσουμε την εμπιστοσύνη στη ζωή και την ελπίδα μέσω της μουσικής!».

Ο Andrea Bocelli θα συνοδεύεται αυστηρά και αποκλειστικά, λόγω των περιοριστικών μέτρων, από έναν μουσικό του καθεδρικού ναού, ενώ, όπως είπε, ελπίζει ότι «η συναυλία της Κυριακής θα συγκεντρώσει εκατομμύρια χέρια ενωμένα παντού στον κόσμο» ανεξάρτητα από την πίστη των ανθρώπων.Εκτός από τη συναυλία του Πάσχα, το ίδρυμα του μουσικού έχει συγκεντρώσει πάνω από 140.000 δολάρια για νοσοκομεία στην πατρίδα του, την Ιταλία.

Δελίτε ζωντανά

Επισκέψεις: 152

Δημοσιεύστε το αν σας αρέσει