26 Μαΐου 2024

Παράταση στη λειτουργία των σούπερ μάρκετ έως τις 20.30.

Κατά μιάμιση ώρα παρατείνεται το ωράριο λειτουργίας των σούπερ μάρκετ, σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή, μετά τις τεράστιες ουρές που παρατηρούνται από τη μία το μεσημέρι που άνοιξαν. Ετσι, αντί για τις επτά το απόγευμα θα κλείσουν στις 8.30, όπως ανακοίνωσε μέσω twitter πριν από λίγο ο αρμόδιος υφυπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαναθάσης. 

Νίκος Παπαθανάσης@npapathanasis

Για σήμερα Μ. Παρασκευή και για την εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού επεκτείνεται το ωράριο λειτουργίας των υπεραγορών (Σούπερ Μάρκετ) έως τις 20:30. @PStampoulidis @AdonisGeorgiadi33:55 μ.μ. – 17 Απρ 2020Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του TwitterΔείτε άλλα Tweet του χρήστη Νίκος Παπαθανάσης

Ανοιχτά από τις 7:00 το πρωί μέχρι τις 20:00 το βράδυ θα είναι ανοιχτά αύριο, Μεγάλο Σάββατο τα σούπερ μάρκετ, σύμφωνα με ανάρτηση του υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκου Παπαθανάση, στο Twitter.

Ο υφυπουργός σημειώνει επίσης ότι «την Κυριακή του Πάσχα, τα καταστήματα των οποίων η λειτουργία δεν έχει ανασταλεί, λειτουργούν κανονικά σύμφωνα με το ισχύον για τις Κυριακές πλαίσιο».

Αναλυτικά το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων

Μεγάλη Παρασκευή

* Οι υπεραγορές τροφίμων (σούπερ μάρκετ) από 13:00-20:30

* Τα υπόλοιπα καταστήματα των οποίων η λειτουργία δεν έχει ανασταλεί με κρατική απόφαση έως τις 21:00.

Μεγάλο Σάββατο

* Όλα τα καταστήματα λειτουργούν έως τις 20:00.

* Την Κυριακή του Πάσχα οι φούρνοι και τα ζαχαροπλαστεία λειτουργούν κανονικά.

https://www.protothema.gr/greece/article/997193/paratasi-sti-leitourgia-ton-souper-market-eos-tis-2030/

Επισκέψεις: 254

Δημοσιεύστε το αν σας αρέσει