20 Απριλίου 2024

#Σκοιλ_Ελικικου και η δήθεν επιμόρφωση των ΚΕΚ σε επιστήμονες για 600 ευρώ

Χιλιάδες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκαλεί η ελλιπής οργάνωσης κάποιων ΚΕΚ που ανέλαβαν την περιβόητη τηλεκατάρτιση των επιστημόνων για 600 ευρώ.

Μπορεί οι επιστήμονες να ζητήσουν να ενταχθούν στο έκτακτο επίδομα των 800 ευρώ εν τέλει όμως, θα πρέπει να περάσουν από… τηλεκατάρτιση για να λάβουν βοήθημα 600 ευρώ μέσω ΚΕΚ.

Βιβλιογραφία με google translate 

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν παρακάτω μπορείτε να δείτε την προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίζουν τα ΚΕΚ τον ρόλο τους. Εδώ και κάποιες μέρες επιστήμονες κάθε λογής έχουν ξεκινήσει μαθήματα τηλεκατάρτισης προκειμένου να λάβουν το βοήθημα των 600 ευρώ. Η τηλεκατάρτιση λοιπόν περιλαμβάνει επιστημονικά κείμενα μετεφρασμένα με google translate. 

Πρόκειται για ένα γεγονός που έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις στα social media και προξενεί αλγεινή εντύπωση. 

Το «Σκοιλ Ελικικού Προσθέσεις & Ελέγχου Λοιμώχθηκαν» δεν είναι στίχοι, δεν είναι φάρσα, δεν είναι κάποια ανορθογραφία. Είναι όλα αυτά που υφίστανται οι επιστήμονες που «τηλεκαταρτίζονται» για 600 ευρώ.

skoil45
kek34

https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/paideia/295907/dropi-skoil-elikikou-kai-i-dithen-epimorfosi-ton-kek-se-epistimones-gia-600-evro

Επισκέψεις: 224

Δημοσιεύστε το αν σας αρέσει