14 Ιουνίου 2024

11770: Τηλεφωνικές πληρωμές λογαριασμών της ΔΕΗ μέσω κορονοϊού – Δείτε την διαδικασία.

Τηλεφωνικά, με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα και χωρίς τη χρήση του κωδικού pin, θα μπορούν οι πελάτες της ΔΕΗ να εξοφλούν τους λογαριασμούς ρεύματος, ανακοίνωσε σήμερα η επιχείρηση στο πλαίσιο της προσπάθειας διευκόλυνσης των συναλλαγών για τις κοινωνικές ομάδες που δεν είναι εξοικειωμένες με τις ηλεκτρονικές πληρωμές.

Συγκεκριμένα, η πληρωμή των λογαριασμών θα γίνεται τηλεφωνικά στο 11770 με την εξής διαδικασία: με τον κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής, που αναγράφεται στον λογαριασμό τους και τον αριθμό της χρεωστικής ή πιστωτικής τους κάρτας οι πελάτες εξυπηρετούνται από το εξειδικευμένο προσωπικό της ΔΕΗ με απόλυτη ασφάλεια. Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας απαιτούνται ελάχιστα λεπτά, ενώ δεν θα ζητείται κανένας επιπλέον κωδικός (pin κλπ).

Η τηλεφωνική πληρωμή μέσω του 11770 είναι διαθέσιμη καθημερινά από τις 9:00 έως τις 17:00, ενώ κατ’ εξαίρεση και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών θα λειτουργήσει τόσο αύριο, Μ. Παρασκευή 17 Απριλίου, όσο και τη Δευτέρα του Πάσχα, 20 Απριλίου.

Νέα ευνοϊκή ρύθμιση οφειλών για τους αγρότες

Εξάλλου, η ΔΕΗ μειώνει την προκαταβολή για όσους αγρότες έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές και προχωρά σε ρύθμιση που θα περιλαμβάνει 18 δόσεις, αν καταβάλλουν ως προκαταβολή το 15% του ποσού της οφειλής και 24 δόσεις αν καταβάλλουν το 20% της οφειλής.

Επισκέψεις: 138

Δημοσιεύστε το αν σας αρέσει