24 Ιανουαρίου 2025

Ο καιρός σήμερα από το Hellenic Weather.

Την Πέμπτη (23/4) στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα αναμένονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες. 

Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Θεσσαλία και από το απόγευμα στη νότια Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη.

Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στην Κρήτη. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά και τις πρωινές ώρες στα ημιορεινά της δυτικής Μακεδονίας και της Ηπείρου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ, που το βράδυ θα στραφούν σε βορείων διευθύνσεων και θα εξασθενήσουν. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα στις περισσότερες περιοχές.

https://hellenicweather.com/kryo-broches-kai-opsima-chionia/

Επισκέψεις: 63

Δημοσιεύστε το αν σας αρέσει