23 Απριλίου 2024

ΕΣΠΑ: Πρόγραμμα για την ενίσχυση των Υπηρεσιών Υγείας στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση των κινδύνων από την επιδημία COVID-19.

Βελτίωση των υπηρεσιών υγείας μέσω ενίσχυσης και υποστήριξης των μονάδων υγείας της Περιφέρειας με προμήθειες αναγκαίου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού για την αύξηση της δυναμικότητας των μονάδων υγείας, με ειδικό εξοπλισμό για την περίθαλψη  ασθενών της νόσου COVID-19 (ιδίως για αυξημένη φροντίδα ή εντατική θεραπεία, ακτινοδιαγνωστικά, τμήματα επειγόντων και εξωτερικών ιατρείων και υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας).

Βελτίωση υποδομών σε τμήματα που συνεχίζουν να διαχειρίζονται ασθενείς με χρόνιες και άλλες νόσους ώστε να  επιτευχθούν αποτελεσματικές και ανθεκτικές υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης και μακροχρόνιας περίθαλψης.Προστασία της δημόσιας υγείας (του ειδικού πληθυσμού των επαγγελματιών υγείας και του πληθυσμού της Περιφέρειας) με προμήθεια μέσων ατομικής και συλλογικής προστασίας.

Βελτίωση της πρόσβασης σε υπηρεσίες υγείας ολόκληρου του πληθυσμού της Περιφέρειας με εγκατάσταση υποδομών για να στεγασθούν υπηρεσίες υγείας για τους μετακινούμενους πληθυσμούς (πρόσφυγες, μετανάστες κ.α) στους τόπους διαμονής τους (π.χ. προμήθεια εγκατάσταση οικίσκων και ο συνοδός αναγκαίος εξοπλισμός).
Σε ποιους απευθύνεται
Υπουργείο Υγείας
5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος
Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας
Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας
Αχιλλοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου
Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσης “Ο Άγιος Σεραφείμ”Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων
ΕΚΑΒ
Κέντρο Ελέγχου & Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ)
Κτιριακές Υποδομές
ΑΕΠερίοδος υποβολής από 4/5/2020 έως 31/8/2020
Περιοχή εφαρμογής Περιφέρεια Θεσσαλίας Προϋπολογισμός€ 7.000.000
Σχετικά αρχεία Πρόσκληση 090 (PDF – 381,33 Kb)

Ιστοσελίδα δημοσίευσηςhttps://www.thessalia-espa.gr/pep-thessalias/proskliseis/591-090.html

Περιοχή μελών

Δείτε επίσηςΈργα αναβάθμισης της ενεργειακής απόδοσης και εξοικονόμησης ενέργειας σε Δημόσια κτίρια στις περιοχές παρέμβασης των Στρατηγικών …Συμπληρωματικά έργα ολοκλήρωσης των υποδομών για τη βελτίωση επεξεργασίας λυμάτων, σε οικολογικά ευαίσθητες και σε τουριστικές …Έργα προστασίας από φαινόμενα πλημμυρών στις αστικές και περιαστικές περιοχές παρέμβασης των Στρατηγικών Βιώσιμης Αστικής …Δημιουργία Πράσινων Σημείων και δικτύωσή τους στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

ΤΟΜΕΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία

Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη

Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση

Μεταρρύθμιση Δημόσιου Τομέα

Τεχνική Βοήθεια

Αγροτική Ανάπτυξη

Θάλασσα & Αλιεία

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ Π

Επισκέψεις: 122

Δημοσιεύστε το αν σας αρέσει