19 Απριλίου 2024

Γράμμα προς τον ” Άγιο Βασίλη ” από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Μηχανικών Δημοσίων Υπαλλήλων Διπλωματούχων Ανωτάτων Σχολών (Π.Ο. Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ).

Και φέτος (2020) και οι 8.200 μηχανικοί του Δημοσίου Τομέα -παρότι κάναμε κάποιες μικρές αταξίες και αποχές – ήμασταν πολύ καλά παιδιά!! Αν και από ό,τι σου ζητήσαμε πέρσι κανένα δωράκι δεν μας έφερες, εμείς, που είμαστε καλοπροαίρετοι και δεν σταματάμε να αγωνιζόμαστε και να ελπίζουμε, επανερχόμαστε με φρέσκια λίστα αυτών που θέλουμε για επιβράβευση, γιατί φέτος πέρα από τις συνηθισμένες αρμοδιότητες μας, ήμασταν αυτοί που όταν άρχισε η τρομερή πανδημία στην πλειοψηφία μας συνεχίσαμε να πηγαίνουμε στα γραφεία μας, να κάνουμε αυτοψίες, να συντηρούμε δρόμους και υποδομές, να τροποποιούμε τα νοσοκομεία και να επιβλέπουμε νέα κατασκευαστικά έργα. Δυστυχώς η φετινή χρονιά είχε και πολλές φυσικές καταστροφές και συνάδελφοί μας ήταν αυτοί που εν μέσω κορονοϊού βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή από την πρώτη μέρα, κάνοντας αυτοψίες για πλημμύρες, σεισμούς, εκρήξεις ηφαιστείων, χαλαζοπτώσεις και ανεμοστρόβιλους!

Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε ακόμα και τους εξωγήινους!

Επειδή όμως μας τα χρωστάς από πέρσι τα δώρα που σου ζητήσαμε και γενικά σαν χαρακτήρες είμαστε κάπως επίμονοι και δεν ξεχνάμε εύκολα, στα ξαναγράφουμε με αγάπη και ελπίδα: θέλουμε λοιπόν να γίνει πράξη η ΚΥΑ που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 2276 Β΄/11-6-2018 και να ξεκινήσει η κατανομή του αποθεματικού πόρου και να μας προσφέρεις και κανένα δικηγόρο, έτσι για τη νομική κάλυψη, που και που. Α, και κανένα συνάδελφο νεότερο για να κάνουμε παρέα στις άδειες Τεχνικές Υπηρεσίες μας.

Γιατί καλέ μας Άγιε Βασίλη δεν είναι καθόλου δίκαιο όλα τα δώρα να τα παίρνουν τα κανάλια με τα παιδικά και οι εργολάβοι παιχνιδιών. Τι να τα κάνουν πια τόσα δώρα; Δεν φέρνεις σε εμάς καλύτερα κανένα tablet να πιάσει τόπο στις ατελείωτες τηλεδιασκέψεις γιατί γίνεται και μάχη καθημερινά στο σπίτι ποιος θα πρωτοχρησιμοποιήσει το laptop;

Με την υπόσχεση ότι και του χρόνου θα είμαστε εξίσου καλά παιδιά φυσικά…

Σε περιμένουμε με αγωνία!

Το Δ.Σ. της ΠΟ ΕΜΔΥΔΑΣ

Επισκέψεις: 54

Δημοσιεύστε το αν σας αρέσει