18 Απριλίου 2024

Ερημίτης πλους: Οι μάσκες πέφτουν…

Ανακοίνωση εξέδωσε το Δ.Σ. του συλλόγου Ερημίτης Πλους με αφορμή την σύλληψη Βρετανίδας.

Στην ανακοίνωση τονίζονται τα εξής: “Με οργή και αγανάκτηση καταγγέλλουμε στον Κερκυραϊκό λαό την επιχειρούμενη τρομοκράτηση της τοπικής κοινωνίας από τους εκπροσώπους της φερόμενης ως επενδύτριας εταιρείας στον Ερημίτη.

Με την παρουσία της αστυνομίας και προσαγωγές βάζουν περιορισμούς στην καθημερινότητα των κατοίκων του Αγ. Στεφάνου Σινιών και φραγμούς στους εκατοντάδες πολίτες που επισκέπτονται καθημερινά το οικοσύστημα για τον περίπατό τους και την σωματική τους άσκηση.

Πανικόβλητοι μπροστά στην οργή της κοσμοπλημύρας που επισκέπτεται καθημερινά την περιοχή με δάκρυα στα μάτια για την καταστροφή, βγάζουν το αληθινό τους πρόσωπο και δείχνουν τις πραγματικές τους διαθέσεις απέναντι στην τοπική κοινωνία. Οι μάσκες πέφτουν…

Μετά την τραμπούκικη λεκτική και σωματική βία που άσκησαν προχθές σε ομάδα περιπατητών, χθες προκάλεσαν αστυνομικό μπλόκο στην είσοδο του οικοσυστήματος από την πλευρά του Αγ. Στεφάνου, και με εντολή τους προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα Καρουσάδων (όπου της υπόβαλαν και μήνυση) κάτοικος της περιοχής η οποία επί 5 και πλέον χρόνια κάνει την καθημερινή σωματική της άσκηση με κατοικίδιό στα μονοπάτια του Ερημίτη.

Πράξεις και κινήσεις ανανδρίας και δειλίας, μικρόψυχες και κατάπτυστες…  σαν τέτοιες καλούμε τον Κερκυραϊκό λαό τις εκλάβει και να τις καταδικάσει…

Να συνεχίσει ο Κερκυραϊκός λαός, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα από το υγειονομικό πρωτόκολλο μέτρα ασφαλείας, τις συνήθειες του στην σωματική του άσκηση, στους περιπάτους του και στην ψυχαγωγία του εντός του οικοσυστήματος, για τι ο Ερημίτης είναι δικός του, ανήκει σ’ αυτόν και στα παιδιά του”.

Επισκέψεις: 54

Δημοσιεύστε το αν σας αρέσει