7 Μαΐου 2021

Επιστολή ΤΕΕ/ΤΑΚ για τα προβλήματα στην λειτουργία των τοπικών γραφείων κτηματογράφησης.

Το Τμήμα Ανατολικής Κρήτης του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας απέστειλε στο Εθνικό Κτηματολόγιο,  Κτηματολόγιο Ηρακλείου,  Κτηματολόγιο Αγίου Νικολάου και στον  Πρόεδρο Συλλόγου Συμβολαιογράφων Εφετείου Κρήτης, την ακόλουθη επιστολή σχετική με τη λειτουργία Κτηματολογικών Γραφείων Ανατολικής Κρήτης εν μέσω Covid-19.

Αναλυτικά η επιστολή:

Εν μέσω μιας δυσχερούς κατάστασης λόγω των ειδικών μέτρων τα οποία ισχύουν σε υπηρεσίες και τις δυσκολίες στην επαγγελματική μας καθημερινότητα, λόγω της πανδημίας covid -19 , με την παρούσα επιστολή επιθυμούμε να εκφράσουμε τον προβληματισμό μας ως επιστημονικοί φορείς για τα προβλήματα στην λειτουργία των τοπικών γραφείων κτηματογράφησης στην Ανατολική Κρήτη.

Επανειλημμένως έχουμε γίνει δέκτες παραπόνων από συνάδελφους, καθώς και από άλλους επαγγελματικούς κλάδους, οι οποίοι έχουν καθημερινή τριβή με τα τοπικά γραφεία.

Δυστυχώς τα τοπικά γραφεία του Εθνικού Κτηματολογίου, δεν δέχονται κοινό, εξαιτίας της κατάστασης με την πανδημία.

Επειδή είναι ανέφικτη η διεκπεραίωση αρκετών υποθέσεων, δίχως φυσική παρουσία, ζητάμε την μέριμνά σας ώστε να υπάρξει κάποια λύση, με τον καθορισμό καθημερινών ραντεβού εξυπηρέτησης, όπως λειτουργούν άλλωστε και πλειάδα άλλων υπηρεσιών.

Επιπροσθέτως, παρακαλούμε για τον ορισμό σχετικής ενημερωτικής  τηλεδιάσκεψης για το Κτηματολόγιο, επιθυμώντας να λάβουν μέρος, εκπρόσωποι του τμήματος ανατολικής Κρήτης του ΤΕΕ , των Δικηγορικών Συλλόγων Ηρακλείου & Λασιθίου και του Συλλόγου Συμβολαιογράφων Κρήτης.

Επισκέψεις: 11

Δημοσιεύστε το αν σας αρέσει