16 Απριλίου 2024

Φωτιά στην Εύβοια – Πώς βλέπουν τις φλόγες οι Ρώσοι πιλότοι του Beriev-20.

Σκληρή μάχη με τις φλόγες δίνουν για ακόμα μια μέρα οι πυροσβεστικές δυνάμεις στη Βόρεια Εύβοια καθώς η φωτιά εξακολουθεί να κατακαίει το νησί.

Επίγειες δυνάμεις, κάτοικοι αλλά και εναέρια μέσα κάνουν τα πάντα για να περιορίσουν το πύρινο μέτωπο.

Οι εικόνες που κατέγραψαν οι Ρώσοι πιλότοι του αεροσκάφους Beriev-200, που πραγματοποιούν ρίψεις νερού στο μέτωπο της φωτιάς στην Εύβοια, είναι πραγματικά συγκλονιστικές και αποτυπώνουν πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση στο νησί. Όπως μπορείτε να  δείτε στο παρακάτω βίντεο, το Beriev-200 πετάει με μεγάλη ταχύτητα προς τα μέτωπα της φωτιάς, πάνω από τους καπνούς, ενώ διακρίνονται και οι φλόγες, που καίνε τη δασική έκταση.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=476&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FRusEmbGreece%2Fvideos%2F974712326422399%2F&show_text=false&width=261&t=0

Tο βίντεο αναρτήθηκε στο Facebook από την ρωσική πρεσβεία στην Ελλάδα. «Ο εχθρός όπως τον βλέπουν οι Ρώσοι πιλότοι του Beriev-200. Ρίψεις νερού στο μέτωπο της Εύβοιας. Ο γίγαντας Beriev επιχειρεί ασταμάτητα. Όλοι ευχόμαστε ο πόλεμος με τη φωτιά να κερδηθεί το συντομότερο», γράφει η ρωσική πρεσβεία στην ανάρτησή της.

Επισκέψεις: 335

Δημοσιεύστε το αν σας αρέσει