19 Μαρτίου 2024

Ο καιρός σήμερα …

Την Κυριακή 17 Οκτωβρίου αναμένονται νεφώσεις με σποραδικές βροχές. Θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. Άνεμοι έως 6 μποφόρ στο Αιγαίο.
Πιο αναλυτικά, αναμένονται νεφώσεις που κατά τόπους θα είναι πυκνές ενώ σποραδικές βροχές θα σημειωθούν κατά κύριο λόγο στη Μακεδονία, στα ορεινά ηπειρωτικά, στο Βόρειο και Ανατολικό Αιγαίο και στα ορεινά της Κρήτης. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 2 έως 15 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 9 έως 18, στη Θεσσαλία από 10 έως 19, στην Ήπειρο από 9 έως 21, στη Στερεά από 11 έως 20, στην Πελοπόννησο από 9 έως 21, στα νησιά του Ιονίου από 12 έως 19, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 13 έως 19, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 13 έως 21, στις Κυκλάδες από 15 έως 22, στα Δωδεκάνησα από 18 έως 21 και στην Κρήτη από 13 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ και στο Θερμαϊκό και τις Σποράδες έως το μεσημέρι τοπικά έως 6 μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ όμως από το απόγευμα θα γίνουν βόρειοι 2 έως 4 μποφόρ και στα Δωδεκάνησα 3 έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ όμως από το μεσημέρι θα γίνουν μεταβαλλόμενοι ίδιας έντασης.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις ενώ υπάρχει πιθανότητα τοπικών βροχών από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 15 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Η ορατότητα έως το πρωί και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Πηγή: meteo.gr – https://www.meteo.gr/deltio.cfm

Επισκέψεις: 54

Δημοσιεύστε το αν σας αρέσει