19 Απριλίου 2024

Ο καιρός σήμερα …

Βελτιωμένος καιρός σε ολόκληρη τη χώρα παγετός στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τη νύχτα και νωρίς το πρωί. Άνοδος των μεγίστων θερμοκρασιών. Άνοδος της θερμοκρασίας στη Βόρεια Ελλάδα.

Περιορισμένη ορατότητα και τοπικές ομίχλες από τις βραδινές ώρες,
Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022, σε ολόκληρη τη χώρα αναμένεται βελτιωμένος καιρός με λίγες νεφώσεις, οι οποίες από το απόγευμα κατά τόπους στα δυτικά θα αυξηθούν. Οι μέγιστες θερμοκρασίες θα σημειώσουν άνοδο, ωστόσο τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα εκδηλωθεί παγετός. Το βράδυ η ορατότητα σε αρκετές περιοχές θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -7 έως 10 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -3 έως 13, στην Ήπειρο από -3 έως 15 βαθμούς, στη Θεσσαλία από -2 έως 14, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 2 έως 16 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 5 έως 15 βαθμούς και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 6 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί με εντάσεις έως 7 μποφόρ, αλλά μέχρι το βράδυ θα εξασθενήσουν σημαντικά. Δυτικοί άνεμοι με εντάσεις 3-5 μποφόρ θα επικρατήσουν στο Ιόνιο.

Πηγή: meteo.gr – https://www.meteo.gr/deltio.cfm

Επισκέψεις: 21

Δημοσιεύστε το αν σας αρέσει