19 Απριλίου 2024

Ο καιρός σήμερα …

Την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2022 αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά διαστήματα θα είναι πυκνότερες. Πιθανότητα πρόσκαιρων, τοπικών βροχών, κυρίως στα βορειοανατολικά. Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης. Θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. Άνεμοι έως 6 μποφόρ στα πελάγη.
Πιο αναλυτικά, αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά διαστήματα θα είναι πυκνότερες ενώ υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρων, τοπικών βροχών, κυρίως στο Βόρειο Αιγαίο και στη Θράκη. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι αυξημένες.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 2 έως 18 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 5 έως 20, στη Θεσσαλία και στην Ανατολική Στερεά από 6 έως 22, στην Ήπειρο από 3 έως 20, στη Δυτική Στερεά και στην Πελοπόννησο από 5 έως 20, στα νησιά του Ιονίου από 6 έως 17, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 6 έως 19, στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα από 7 έως 20 και στην Κρήτη από 5 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 έως 5 και από το απόγευμα 4 έως 6 μποφόρ. Εξαίρεση αποτελούν τα νοτιοδυτικά τμήματά του όπου οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις έως 3 και από το μεσημέρι 2 έως 4 και τοπικά έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, από το μεσημέρι όμως θα γίνουν νοτιοανατολικοί 3 έως 5 και τοπικά στα βόρεια έως 6 μποφόρ.

Πηγή: meteo.gr – https://www.meteo.gr/deltio.cfm

Επισκέψεις: 25

Δημοσιεύστε το αν σας αρέσει