18 Απριλίου 2024

Ο καιρός σήμερα …

Πολύ καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα με υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες. Βορειοδυτικοί άνεμοι έως 4 μποφόρ στα πελάγη. Περιορισμένη τοπικά ορατότητα και ομίχλες τη νύχτα και νωρίς το πρωί.

Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022, σε ολόκληρη τη χώρα αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν πρόσκαιρα στα ηπειρωτικά. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 1 έως 22 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 4 έως 25-26, στην Ήπειρο από 6 έως 26 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 6 έως 27, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 7 έως 26-28 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 9 έως 26 και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 8 έως 24 βαθμούς, ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου οι μέγιστες θα φτάσουν στους 27-28 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο και στο Ιόνιο θα πνέουν από βόρειες γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ, ενώ στα ηπειρωτικά θα επικρατήσει άπνοια.

Επισκέψεις: 15

Δημοσιεύστε το αν σας αρέσει