19 Μαρτίου 2024

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων της Ιστοσελίδας

1. Πεδίο Εφαρμογής

Η παρούσα πολιτική απορρήτου εξηγεί τον τρόπο με τον οποίο η texnikoskosmos.gr συλλέγει, χρησιμοποιεί, επεξεργάζεται, αποθηκεύει, διαχειρίζεται και προστατεύει τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα των επισκεπτών – χρηστών τα οποία συλλέγονται κατά τη διάρκεια επίσκεψης και χρήσης των υπηρεσιών και των σελίδων του δικυτακού τόπου www.texnikoskosmos.gr (εφεξής καλούμενος “Ιστότοπος”), ώστε να πληρούνται τα πρότυπα προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα της Εταιρείας – και να συμμορφώνεται με το νόμο.

Η παρούσα πολιτική δεν ισχύει για πληροφορίες οι οποίες συλλέγονται μέσω οποιουδήποτε άλλου δικτυακού τόπου ή για πρακτικές εταιρειών τις οποίες δεν ελέγχουμε. Παρακαλούμε σημειώστε ότι ο Ιστότοπος δύναται να περιέχει συνδέσεις οι οποίες παραπέμπουν μέσω “δεσμών”, hyperlinks ή διαφημιστικών banners προς άλλους δικτυακούς τόπους. Για παράδειγμα, εάν κάνετε κλικ σε μια διαφήμιση στον Ιστότοπο και συνδεθείτε σε έναν άλλο δικτυακό τόπο, τότε η παρούσα πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα δεν θα ισχύει για οποιαδήποτε πληροφορία που συλλέγεται σε αυτόν το δικτυακό τόπο. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για τις πρακτικές προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα άλλων δικτυακών τόπων και σας συνιστούμε να διαβάσετε την πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα κάθε ιστοτόπου που επισκέπτεστε.

2. Κατηγορίες Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Τα Οποία Συλλέγονται

Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία συλλέγονται από τον Ιστότοπο κατά τη χρήση των υπηρεσιών του ή την περιήγηση σε αυτόν (δυνατότητα δημιουργίας προφίλ και σχολιασμού άρθρων, εγγραφή σε newsletter, επικοινωνία μέσω contact form, καταχώρηση δελτίου τύπου κτλ) είναι τα ακόλουθα:

● Όνομα ή ψευδώνυμο χρήστη
● Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email)
● Φύλο (προαιρετικά)
● Ημερομηνία Γέννησης
● Διεύθυνση κατοικίας
● Αριθμός τηλεφώνου
● Αριθμός κινητού τηλεφώνου
● Διεύθυνση IP
● Δεδομένα σύνδεσης
● Φωτογραφία χρήστη (προαιρετικά)

Επισκέπτες /χρήστες του Ιστότοπου οι οποίοι είναι ανήλικοι, έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες του μόνο με τη ρητή συγκατάθεση των γονέων ή των κηδεμόνων τους και δεν έχουν υποχρέωση να υποβάλλουν τα προσωπικά τους στοιχεία. Σε περίπτωση υποβολής τέτοιων στοιχείων από ανήλικους η texnikoskosmos θα διαγράφει τις σχετικές πληροφορίες.
H texnikoskosmos συλλέγει μόνο τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα τα οποία είναι απαραίτητα για την ορθή και ολοκληρωμένη παροχή των υπηρεσιών της όπως αυτές περιγράφονται κατωτέρω. Στο σημείο αυτό επισημαίνεται ότι τα υποκείμενα των δεδομένων έχουν την ευθύνη της ακρίβειας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα τα οποία μας παρέχουν,

Ενημέρωση Σχετικά Με Την Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων – σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Δεδομένων Ε.Ε. 679/2016

Γιατί θα επεξεργαστείτε τα Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα (ΔΠΧ) μου;

Η texnikoskosmos συνιστά μεταξύ άλλων εταιρεία διαχείρισης, ανάπτυξης και εκμετάλλευσης δικτυακών τόπων παροχής πληροφόρησης και ενημέρωσης και η παροχή ψηφιακού περιεχομένου προς τρίτους μέσω διαδικτύου και όλων των σύγχρονων τεχνολογικών μέσων και εφαρμογών

Σε αυτό το πλαίσιο, η texnikososmos λειτουργεί τον Ιστότοπο www.texnikoskosmos.gr μέσω του οποίου συλλέγει προσωπικά στοιχεία των επισκεπτών / χρηστών του Ιστότοπου, μόνο όταν αυτοί οι ίδιοι τα παρέχουν εκουσίως. Σκοπός της συλλογής αυτής είναι η παροχή των υπηρεσιών που είναι διαθέσιμες ηλεκτρονικά και οι οποίες είναι οι κάτωθι:

● Η αποστολή Newsletter στον επισκέπτη / χρήστη,
● Η δυνατότητα προσωποποίησης των παρεχομένων υπηρεσιών από τον επισκέπτη / χρήστη
● Η δυνατότητα επικοινωνίας με την ειδησεογραφική ομάδα του texnikoskosmos.gr
● Η δυνατότητα καταχώρησης δελτίου τύπου ενδιαφερόμενης εταιρείας

Πληροφορίες οι οποίες συλλέγονται αυτόματα κατά την επίσκεψη και αλληλεπίδρασή σας με τον Ιστότοπο:

Σας ενημερώνουμε ότι τα προσωπικά δεδομένα σας και οι πληροφορίες που συλλέγονται και υφίστανται επεξεργασία μέσω των κατάλληλων τεχνολογιών κατά την επίσκεψή σας στον Ιστότοπο www.texnikoskosmos.gr. Η επεξεργασία αυτή κρίνεται κατάλληλη και απαραίτητη για την επεξεργασία των αιτημάτων σας και την χρήση των υπηρεσιών της texnikoskosmos καθώς και για την αναγνώριση των χρηστών του Ιστότοπου

Ειδικότερα όταν επισκέπτεστε και αλληλεπιδράτε με τον Ιστότοπο, μπορεί να συλλεχθούν αυτόματα ορισμένες πληροφορίες, όπως:

• η διεύθυνση διαδικτυακού πρωτοκόλλου (ΙΡ) του υπολογιστή σας,
• ο τύπος του προγράμματος περιήγησης (browser) και το λειτουργικό σύστημα,
• δικτυακοί τόποι και διαφημίσεις που βλέπετε και συνδέσεις στις οποίες κάνετε κλικ εντός του Ιστότοπου,
• βασικές πληροφορίες σύνδεσης με το διακομιστή και
• πληροφορίες που συλλέγονται μέσω HTML cookies, και άλλων παρόμοιων τεχνολογιών
• πληροφορίες σχετικά με τους παρόχους διαδικτυακών υπηρεσιών

Η texnikoskosmos δεν διαχειρίζεται, συλλέγει ή επεξεργάζεται τα δεδομένα γεωντοπισμού, τα οποία συλλέγονται και επεξεργάζονται αποκλειστικά από τις εταιρείες που προσφέρουν το λειτουργικό σύστημα της εκάστοτε συσκευής που χρησιμοποιείτε (στην περίπτωση της χρήσης λειτουργικού ios -Apple Inc ενώ στην περίπτωση χρήσης λειτουργικού android – Google Inc). Η texnikoskosmos δε διαθέτει πρόσβαση στον ρυθμό ανανέωσης του στίγματος του GPS.

3. Πηγές Συλλογής Δεδομένων & Διαβίβασής Τους Σε Τρίτους

Η συλλογή των προσωπικών δεδομένων των χρηστών/επισκεπτών, πραγματοποιείται είτε αυτόματα κατά τη περιήγηση τους στον Ιστότοπο, είτε κατόπιν συμπλήρωσής των απαραίτητων πεδίων για την εγγραφή τους σε ορισμένες από τις υπηρεσίες του news , στη φόρμα επικοινωνίας (contact form) και στις λίστες παραληπτών (mailing lists) των Ενημερωτικών Δελτίων (newsletters). Ο παραλήπτης των Newsletters δύναται να διαγραφεί από το αρχείο με τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις αρκεί να επισκεφτεί τη διεύθυνση του Ιστότοπου και να επιλέξει τη διαγραφή του.
Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αποκαλύψει τα προσωπικά δεδομένα του υποκειμένου των δεδομένων σε οποιαδήποτε τρίτα μέρη στο βαθμό που αυτό είναι λογικά αναγκαίο για τους σκοπούς που καθορίζονται στην παρούσα δήλωση και ειδικότερα:

● Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα του υποκειμένου ενδέχεται να διαβιβαστούν στα εσωτερικά τμήματα της texnikoskosmos τα οποία είναι αρμόδια για την ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία των υπηρεσιών και των λειτουργιών του Ιστότοπου

● Τα δεδομένα του υποκειμένου των δεδομένων ενδέχεται να διαβιβάζονται και να καθίστανται προσβάσιμα από νομικές οντότητες με τις οποίες συνάπτουμε από καιρού εις καιρό συμβατικές συμφωνίες με σκοπό την εκπλήρωση του έννομου συμφέροντος της εταιρείας μας για την παροχή των υπηρεσιών μας στο πλαίσιο των όρων της σύμβασης,

● Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα του υποκειμένου μπορούν να αποκαλύπτονται σε παρόχους φιλοξενίας στο cloud με σκοπό την αποθήκευση και διαφύλαξη των δεδομένων οι οποίοι εφαρμόζουν τα κατάλληλα τεχνικά, φυσικά και διοικητικά μέτρα ασφαλείας για την προστασία των δεδομένων από απώλεια, κακή χρήση, ζημιά, αλλοίωση, μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση και γνωστοποίηση, όπως προβλέπεται από το άρθρο 32 του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (ΕΕ) 679/2016.

● Κατά τη διάρκεια όλων των μεταβιβάσεων δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, λαμβάνουμε πάντοτε όλα τα κατάλληλα μέτρα έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε ότι τα διαβιβαζόμενα δεδομένα είναι τα ελάχιστα τα οποία απαιτείται για τον επιδιωκόμενο σκοπό της επεξεργασίας και ότι θα πληρούνται πάντοτε οι προϋποθέσεις νόμιμης και έγκυρης επεξεργασίας.

● Οι διακομιστές της texnikoskosmos φιλοξενούνται στο κέντρο δεδομένων (data center) της easyplanet στην Ελλάδα.

4. Χρόνος Τήρησης Των Προσωπικών Δεδομένων

Η περίοδος διατήρησης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα εξαρτάται από τη νόμιμη βάση επεξεργασίας, όπως καθορίζεται λεπτομερώς παρακάτω:

● Στην περίπτωση όπου η νομιμοποιητική βάση της επεξεργασίας είναι η άσκηση του εννόμου συμφέροντος, η επεξεργασία και διατήρηση των προσωπικών δεδομένων θα πραγματοποιείται για όσο χρόνο κρίνεται απαραίτητο για την επίτευξη του επιδιωκόμενου σκοπού της texnikoskosmos , καθώς και για όσο χρόνο ακόμα απαιτείται μέχρι να παρέλθει ο χρόνος παραγραφής τυχόν σχετικών αξιώσεων (άρθρο 6 παρ. στ του ΓΚΠΔ)

● Σε περίπτωση που τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα των πληροφοριών επισκεπτών/χρηστών του Ιστότοπου, παρέχονται με δική τους συναίνεση στο πλαίσιο της εγγραφής τους στις υπηρεσίες της Ιστοσελίδας (newsletter, δημιουργία προφίλ, συμπλήρωση φόρμας επικοινωνίας, καταχώρηση δελτίου τύπου, κτλ) θα διατηρήσουμε τα δεδομένα τους μέχρι να αποσυρθεί η χορηγούμενη συγκατάθεση από το υποκείμενο των δεδομένων. Σε περίπτωση που, για οποιονδήποτε λόγο, αυτή διακοπεί θα τα διατηρήσουμε για όσο χρόνο ακόμα απαιτείται μέχρι να παρέλθει ο χρόνος παραγραφής τυχόν σχετικών αξιώσεων (άρθρο 6 παρ. α του ΓΚΠΔ)

● Σε περίπτωση όπου η νομιμοποιητική βάση της επεξεργασίας είναι η εκτέλεση της σύμβασης, θα διατηρήσουμε τα δεδομένα για όσο χρόνο θα διατηρείτε συμβατική σχέση μαζί μας τόσο σε έγχαρτη, όσο και σε ηλεκτρονική μορφή ή για όσο χρόνο ακόμα απαιτείται μέχρι να παρέλθει ο χρόνος παραγραφής τυχόν σχετικών αξιώσεων (άρθρο 6 παρ. β του ΓΚΠΔ

● Στις περιπτώσεις όπου η επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα πραγματοποιείται βάσει έννομης υποχρέωσης (άρθρο 6 παρ. γ του ΓΚΠΔ), ο χρόνος τήρησης αυτών καθορίζεται με βάση τις επιταγές της νομοθεσίας και το χρονικό διάστημα κατά το οποίο μπορούν να διενεργηθούν έλεγχοι από τις αρμόδιες αρχές. Σε κάθε περίπτωση, το κριτήριο που χρησιμοποιείται για τον καθορισμό της περιόδου αποθήκευσης βασίζεται στη συμμόρφωση με τις προθεσμίες που επιτρέπονται από το νόμο και τις αρχές της ελαχιστοποίησης των δεδομένων, του περιορισμού της αποθήκευσης ή της ορθολογικής διαχείρισης των αρχείων μας.

5. Δικαιώματα Υποκειμένων Των Δεδομένων

Μπορείτε να ασκήσετε, κατά περίπτωση τα δικαιώματά του εκ της ισχύουσας Ελληνικής Νομοθεσίας και εκ του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων (Κανονισμός (ΕΕ) 2016/679) τα οποία έχουν ως ακολούθως: (α. το δικαίωμα ενημέρωσης (άρθρα 13), β. το δικαίωμα πρόσβασης (άρθρο 15), γ. το δικαίωμα διόρθωσης (άρθρο 16), δ. το δικαίωμα διαγραφής «δικαίωμα στη λήθη» (άρθρο 17), ε. το δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας (άρθρο 18), στ. το δικαίωμα φορητότητας των δεδομένων (να λάβετε τα δεδομένα σας σε δομημένο και κοινώς χρησιμοποιούμενο μορφότυπο – άρθρο 20 εφόσον εφαρμόζεται) και ζ. το δικαίωμα εναντίωσης (άρθρο 21).

● Τα δικαιώματα αυτά δύναται να ασκηθούν μόνο στις περιπτώσεις όπου η texnikoskosmos ενεργεί ως Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων και ειδικότερα α) κατά την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα τα οποία σχετίζονται με την παροχή υπηρεσιών από την texnikoskosmos μέσω του Ιστότοπου, γ) κατά την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα των επισκεπτών και χρηστών της ιστοσελίδας www.texnikoskosmos.gr της texnikoskosmos

● Τα δικαιώματα αυτά ασκούνται χωρίς κόστος για σας, με την αποστολή σχετικής επιστολής στο γραφείο Υπευθύνου Προστασίας Δεδομένων (ΥΠΔ) της texnikoskosmos εκτός αν επαναλαμβάνονται συχνά και λόγω όγκου έχουν για εμάς διοικητικό κόστος, οπότε θα επιβαρυνθείτε με το σχετικό κόστος

● Εφόσον ασκήσετε οποιαδήποτε από τα δικαιώματά σας αυτά, θα λάβουμε κάθε δυνατό μέτρο για την ικανοποίηση του αιτήματός σας εντός τριάντα (30) ημερών από την αποδεδειγμένη παραλαβή του σχετικού αιτήματος, αφού σας ενημερώσουμε είτε για την ικανοποίησή του, είτε για τους αντικειμενικούς λόγους που εμποδίζουν την ικανοποίησή του

● Πέραν αυτών, μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να εναντιωθείτε στην επεξεργασία των ΔΠΧ σας ανακαλώντας της συγκατάθεσή σας (άρθρο 7 παρ. 3 του ΓΚΠΔ 679/2016). Το δικαίωμα αυτό ισχύει μόνο στις περιπτώσεις όπου η νόμιμη βάση για την επεξεργασία δεδομένων είναι η συναίνεση του υποκειμένου των δεδομένων

6. Επεξεργασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Από Την texnikoskosmos

H texnikoskosmos εφαρμόζει σε όλα τα στάδια της διαδικασίας, τα κατάλληλα τεχνικά, φυσικά και διοικητικά μέτρα ασφάλειας δεδομένων για την προστασία των δεδομένων από από απώλεια, κακή χρήση, ζημιά ή τροποποίηση, μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση και αποκάλυψη όπως προβλέπεται στο άρθρο 32 του ΓΚΠΔ 679/2016 προκειμένου να διασφαλίζεται το κατάλληλο επίπεδο ασφάλειας έναντι των κινδύνων, περιλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, κατά περίπτωση: α) της κρυπτογράφησης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα β) της δυνατότητας διασφάλισης του απορρήτου (άρθρο 90 ΓΚΠΔ 679/2016), της ακεραιότητας, της διαθεσιμότητας και της αξιοπιστίας των συστημάτων και των υπηρεσιών επεξεργασίας σε συνεχή βάση, γ) της δυνατότητας αποκατάστασης της διαθεσιμότητας και της πρόσβασης σε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σε εύθετο χρόνο σε περίπτωση φυσικού ή τεχνικού συμβάντος, δ) διαδικασίας για την τακτική δοκιμή, εκτίμηση και αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας των τεχνικών και των οργανωτικών μέτρων για τη διασφάλιση της ασφάλειας της επεξεργασίας. Περαιτέρω η texnikoskosmos λαμβάνει μέτρα ώστε να διασφαλίζεται ότι κάθε φυσικό πρόσωπο που ενεργεί υπό την εποπτεία του υπευθύνου επεξεργασίας ή του εκτελούντος την επεξεργασία το οποίο έχει πρόσβαση σε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα τα επεξεργάζεται μόνο κατ’ εντολή του υπευθύνου επεξεργασίας, και περιορίζει την πρόσβαση στις προσωπικές σας πληροφορίες σε εξουσιοδοτημένους υπαλλήλους της.

Ενδεικτικά από τα άλλα βασικά χαρακτηριστικά του προγράμματος ασφάλειας των πληροφοριών μας είναι:

● H texnikoskosmos διατηρεί μία ειδική ομάδα υπεύθυνη για την ασφάλεια πληροφοριών η οποία σχεδιάζει, υλοποιεί και παρέχει εποπτεία στο πρόγραμμά μας για την ασφάλεια των πληροφοριών

● Η texnikoskosmos προβαίνει στον έλεγχο της ασφάλειας και της λειτουργικότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών πριν από την εισαγωγή τους στο Διαδίκτυο, για τυχόν ευάλωτα σημεία της τεχνολογίας

● Πραγματοποιεί συνεχούς ελέγχους υποδομής για την ανίχνευση αδυναμιών και πιθανών εισβολών, ευπαθειών στα συστήματα κτλ

● Προβαίνει στη χρήση πρωτοκόλλου “https” για τη ασφαλή και κρυπτογραφημένη επικοινωνία χρήστη με την texnikoskosmos

● Για την πρόσβαση μέσω φυλλομετρητή, γίνεται χρήση πιστοποιητικών ασφαλείας (SSL Certificates domain validated)

● Η χρήση του πρωτόκολλο ανοιχτού προτύπου για την πρόσβαση σε υπηρεσίες καταλόγου LDAP ( Lightweight Directory Access Protocol ) και η χρήση κρυπτογραφημένων password

Περαιτέρω η εταιρεία λαμβάνει τα κάτωθι οργανωτικά μέτρα ασφάλειας:

1. Υπευθύνου Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

2. Οργάνωση / Διαχείριση προσωπικού – καθορισμός ρόλων και ευθυνών στα άτομα που εμπλέκονται στην επεξεργασία των ΔΠΧ

3. Διαχείριση πληροφοριακών αγαθών

4. Εκπαίδευση προσωπικού στην ασφάλεια προσωπικών δεδομένων – ενημέρωση για τις επιμέρους πολιτικές/διαδικασίες της texnikoskosmos

5. Διαχείριση των εκτελούντων την επεξεργασία

6. Καθορισμός διαδικασίας καταστροφής δεδομένων και αποθηκευτικών μέσων

7. Διαχείριση συμβάντων διαρροής προσωπικών δεδομένων

8. Έλεγχος των μέτρων ασφάλειας

7. Cookies & άλλες Τεχνολογίες

● Τι είναι τα cookies και γιατί τα χρησιμοποιεί η texnikoskosmos : Τα cookies είναι κομμάτια πληροφορίας, που με την μορφή πολύ μικρού κειμένου αποτελούμενου συνήθως από γράμματα και αριθμούς, αποθηκεύονται στον browser που χρησιμοποιεί (Chrome, Mozilla Firefox κλπ), βοηθώντας την αποτελεσματικότερη λειτουργία του Ιστότοπου. Τα Cookies σε καμία περίπτωση δεν προκαλούν βλάβες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των χρηστών ούτε και στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς. Οι πληροφορίες που αποθηκεύονται στα cookies χρησιμοποιούνται για σκοπούς αναγνώρισης. Αυτό μας επιτρέπει να λειτουργήσουμε τον Ιστότοπο κατά τρόπο αποδοτικό τις υπηρεσίες τις οποίες προσφέρουμε. O Ιστότοπος χρησιμοποιεί τα Cookies για να παρέχει στους χρήστες/επισκέπτες πληροφορίες και να διεκπεραιώνει τις υπηρεσίες που παρέχονται μέσω του Ιστότοπου

● Σε καμία περίπτωση τα cookies δεν περιέχουν προσωπικές πληροφορίες ή πληροφορίες, οι οποίες θα επιτρέψουν σε οποιονδήποτε να επικοινωνήσει με τον επισκέπτη του Ιστότοπου, μέσω τηλεφώνου, e-mail, κ.λπ. Επιπλέον, με την χρήση των cookies δεν υπάρχει πρόσβαση στα έγγραφα ή αρχεία του υπολογιστή σας

● Επιπλέον, τα cookies μας βοηθούν να βλέπουμε την απόδοση και την επισκεψιμότητα του Ιστότοπου μας, βελτιώνοντας την παρουσίαση και το περιεχόμενό της, σύμφωνα με τις προτιμήσεις των επισκεπτών μας

● Ποια cookies χρησιμοποιούμε; Τα cookies που περιγράφονται παρακάτω ενδέχεται να αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησης. Μπορείτε να δείτε και να διαχειριστείτε τα cookies στο πρόγραμμα περιήγησης (ωστόσο τα προγράμματα περιήγησης για κινητές συσκευές ενδέχεται να μην προσφέρουν αυτήν την ορατότητα). Από τους διαφορετικούς τύπους cookies που υπάρχουν, η texnikoskosmos χρησιμοποιεί τα παρακάτω: Τα τεχνικά απαραίτητα cookies είναι ουσιαστικής σημασίας για την ορθή λειτουργία του ιστότοπου, σας επιτρέπουν να κάνετε περιήγηση και να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες του. Αυτά τα cookies δεν αναγνωρίζουν την ατομική σας ταυτότητα. Χωρίς αυτά τα cookies, δεν μπορούμε να προσφέρουμε αποτελεσματική λειτουργία του Ιστότοπού μας. Επιπλέον, τα cookies αυτά επιτρέπουν στον ιστότοπο να θυμάται τις επιλογές σας όπως το μέγεθος γραμματοσειράς, ή αν έχετε απαντήσει σε κάποια δημοσκόπησή μας, ώστε να παρέχει βελτιωμένες και προσωποποιημένες λειτουργίες.

● Από τους διαφορετικούς τύπους cookies που υπάρχουν, ο Ιστότοπος χρησιμοποιεί τα παρακάτω:

Τεχνικά απαραίτητα cookies ( _cfduid, ASP.NET_Sessionld, CookieConsent, G_ENABLED_IDPS,BIGipServer#, PHPSESSID)Η χρήση αυτού του είδους cookies κρίνεται απαραίτητη για την περιήγηση στον δικτυακό τόπο και τη λειτουργία του (όπως ενδεικτικά για την ασφαλή αναγνώριση του χρήστη, την επεξεργασία αιτημάτων περιήγησης στις ιστοσελίδες, την ασφαλή σύνδεση με λογαριασμό της google κτλ)
Cookies Προτιμήσεων (lang)Αυτά τα cookie δίνουν στους ιστότοπους τη δυνατότητα απομνημόνευσης των πληροφοριών που μεταβάλλουν τον τρόπο συμπεριφοράς ή εμφάνισης του ιστότοπου, όπως την προτιμώμενη γλώσσα σας ή την περιοχή στην οποία βρίσκεστε. Για παράδειγμα, απομνημονεύοντας την περιοχή σας, ένας ιστότοπος μπορεί να σας παρέχει τοπικές καιρικές προβλέψεις ή πληροφορίες σχετικά με την κίνηση. Αυτά τα cookie μπορούν να σας βοηθήσουν επίσης να αλλάξετε το μέγεθος του κειμένου, τη γραμματοσειρά και άλλα τμήματα των ιστοσελίδων που μπορείτε να εξατομικεύσετε.
Statistics cookies (_at.hist.#, _ga, _gat, _gid, History_store, loglevel, onesignal-pageview-count, p2, UID, UIDR)Τα cookies αυτά συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που οι επισκέπτες χρησιμοποιούν τον ιστότοπό μας, λόγου χάρη, ποιες σελίδες επισκέπτονται συχνότερα. Αυτά τα cookies συλλέγουν συγκεντρωτικές, ανώνυμες πληροφορίες και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τη βελτίωση των επιδόσεων μίας ιστοσελίδας.
Marketing Cookies/Cookies διαφημίσεων (CMID _ab12#, _atuvc, _atuvs, bkdc, bkpa, _kuid_, bind, activeview κτλ)Χρησιμοποιούμε τα cookies για να κάνουμε τις διαφημίσεις πιο ελκυστικές για τους χρήστες και πιο χρήσιμες για τους εκδότες και τους διαφημιζόμενους. Ορισμένες συνήθεις εφαρμογές των cookies είναι η επιλογή της διαφήμισης με βάση το σχετικό περιεχόμενο για έναν χρήστη, η βελτίωση της αναφοράς σχετικά με την απόδοση μιας εκστρατείας και η αποφυγή της εμφάνισης διαφημίσεων που έχουν προβληθεί ήδη σε έναν χρήστη.

● Δεν επιθυμείτε τη χρήση cookies; Μπορείτε να ενεργοποιήσετε, να απενεργοποιήσετε ή και να σβήσετε εντελώς τα cookies μέσα από τις επιλογές ρύθμισης στο πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε. Για παράδειγμα, στον Chrome, μπορείτε να κάνετε κλικ στο μενού του Chrome και στη συνέχεια να επιλέξετε Settings/ Privacy/ Content Settings και να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Αν επιλέξετε να απενεργοποιήσετε τα cookies, ορισμένα μέρη του Ιστότοπου μπορεί να μη λειτουργούν επαρκώς.

● Μπορεί επίσης να απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα www.allaboutcookies.org/manage-cookies/index.html για πληροφορίες σχετικά με τους πιο συχνά χρησιμοποιούμενους περιηγητές. Παρακαλώ λάβετε υπόψη ότι εάν τα cookies δεν ενεργοποιηθούν ή απενεργοποιηθούν, είναι πιθανόν όλες οι λειτουργίες του Ιστοχώρου να μην λειτουργούν σύμφωνα με τον τρόπο που προορίζονται.

Αν δεν επιθυμείτε πλέον να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία από το news, παρακαλείστε να στείλετε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα επισκεπτόμενοι το σύνδεσμο «Newsletter» στον Ιστότοπο ή να ακολουθήσετε τις οδηγίες διαγραφής που περιλαμβάνονται σε κάθε σχετικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου / επικοινωνίας.

8. Τροποποιήσεις

Η παρούσα πολιτική μπορεί να ανανεώνεται από καιρό σε καιρό, λόγω των τροποποιήσεων της σχετικής νομοθεσίας ή αλλαγών στην εταιρική δομή της texnikoskosmos . Συνακόλουθα προτρέπουμε τους πελάτες/χρήστες να ελέγχουν περιοδικά αυτή τη σελίδα προκειμένου να ενημερώνονται για τις πρόσφατες πληροφορίες πάνω στις πρακτικές απορρήτου. Σε κάθε περίπτωση οι πελάτες θα ενημερωθούν μέσω e-mail ή μέσω μίας προειδοποίησης στον Ιστότοπο για τις αλλαγές στην εν λόγω πολιτική.

Επισκέψεις: 437