21 Ιουνίου 2024

ΤΕΕ Δωδεκανήσου: «Δίκαιη η ενίσχυση των μηχανικών λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού».

Ανακοίνωση εξέδωσε το ΤΕΕ Δωδεκανήσου εκφράζοντας την πλήρη ικανοποίηση από τις δηλώσεις της Κυβέρνησης και του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη, για την ενίσχυση των μηχανικών λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση: “Το ΤΕΕ Δωδεκανήσου, χαιρετίζει την ανακοίνωση του Προέδρου του ΤΕΕ κ. Στασινού:.. «Ζητήσαμε ίση αντιμετώπιση με όλους όσοι πλήττονται από την κρίση. Ο Υπουργός Ανάπτυξης με διαβεβαίωσε σήμερα, καθώς η λίστα που ανακοινώθηκε είναι δυναμική, ότι και οι μηχανικοί θα ενισχυθούν, όπως όλοι οι κλάδοι που πλήττονται. Τον ευχαριστώ θερμά. Αναμένουμε από την κυβέρνηση τις λεπτομέρειες αλλά και την υλοποίηση και των άλλων προτάσεών μας.»

Η ανακοίνωση αυτή είναι μια μικρή νίκη για τους μηχανικούς, που είναι προϊον διεκδίκισης όλων των τμημάτων της χώρας, με το Τμήμα Δωδεκανήσου να παίζει καθοριστικό ρόλο. Η διοίκηση του ΤΕΕ Δωδεκανήσου, σε συνεχή επικοινωνία με τον Πρόεδρο του ΤΕΕ κ. Στασινό αλλά και με τα εμπλεκόμενα Υπουργεία, επεξεργάζεται πλέγμα προτάσεων για την επιπλέον θωράκιση των μηχανικών στην νησιωτική περιοχή μας, που θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες. Η επόμενη ημέρα πρέπει να μας βρεί όλους όρθιους. Κι αυτό θα το αντιμετωπίσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, με αποφασιστικότητα και ευθύνη“.

Επισκέψεις: 8

Δημοσιεύστε το αν σας αρέσει