13 Απριλίου 2024

Παγώνουν οι γραμμές παραγωγής ηλεκτρικών ειδών ανά τον κόσμο.

Η πανδημία του Κορονοϊού, δεν θα μπορούσε να μην επηρεάσει και τις γραμμές παραγωγής των μεγαλύτερων κατασκευαστών ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών στον κόσμο.

Παρόλο που οι εταιρίες από την πρώτη στιγμή έδωσαν συστάσεις στους εργαζομένους τους να εργάζονται από το σπίτι, κάτι τέτοιο δεν κατέστη φυσικά δυνατό, για αυτούς που εργάζονται στον δευτερογενή τομέα.

Οι δυο μεγαλύτερες εταιρίες ηλεκτρικών ειδών της Κορέας έχουν αναστείλει τόσο την εγχώρια παραγωγή όσο και την παραγωγή σε εργοστάσια τους στην Ινδία. Μάλιστα η κυβέρνηση στην Ινδία, στα μέτρα πρόληψης που επέβαλε, εκτός από τις εμπορικές δραστηριότητες των καταστημάτων, απαγόρευε και την λειτουργία των εργοστασίων.

Στην Ινδία έχουν καταγράφει μόλις 360 επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού, αλλά δυστυχώς και 7 θάνατοι.

Η μεγαλύτερη γραμμή παραγωγής που κατέχει στον κόσμο η μια εκ των δυο Κορεάτικων εταιριών και η οποία βρίσκετε στην Ινδία, αφορά μεγάλη γκάμα προϊόντων. Smartphone, τηλεοράσεις ψυγεία, κλιματιστικά και πλυντήρια. Μάλιστα είχε την δυνατότητα παραγωγής 120 εκατομμυρίων smartphone τον χρόνο.

Από την λίστα φυσικά των εταιριών που έχουν σταματήσει τις παραγωγικές τους δραστηριότητες, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι Κινέζικες εταιρίες ηλεκτρονικών ειδών. Εταιρίες που επίσης έχουν και μεγάλη γκάμα προϊόντων αλλά και μεγάλη παρουσία στην χώρα μας.

Αρκετές εταιρίες όπως είναι φυσικό δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια και μετέφεραν μέρος της παραγωγής τους στο Βιετνάμ, το οποίο από τις 23 Ιανουαρίου όπου και καταγράφηκε το πρώτο κρούσμα, μέχρι σήμερα μέτρα μόλις 134 περιπτώσεις επιβεβαιωμένων ατόμων θετικών στον κορονοϊό και καμία απώλεια ανθρώπινης ζωής.

https://www.in.gr/

Επισκέψεις: 145

Δημοσιεύστε το αν σας αρέσει