27 Απριλίου 2024

Civiltech και ACE-Hellas: Δωρεάν, πλήρεις εκδόσεις για 60 ημέρες.

Η Civiltech και η ACE-Hellas, στα πλαίσια της συνεργασίας μας, ενώνουμε τις δυνάμεις μας θέλοντας να βοηθήσουμε τους συναδέλφους μηχανικούς σε αυτή τη δύσκολη εποχή.

Έτσι, αποφασίσαμε να διαθέσουμε εντελώς δωρεάν, τις πλήρεις εκδόσεις των κορυφαίων λογισμικών μας, δίνοντάς σας την ευκαιρία να δοκιμάσετε και να χρησιμοποιήσετε καινοτόμες εφαρμογές που θα σας επιτρέψουν να κάνετε τις μελέτες σας αξιόπιστα και να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας.

Πιο συγκεκριμένα, θα μπορείτε να αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ από την 1 Απριλίου 2020 και για 60 ημέρες τις κορυφαίες εφαρμογές λογισμικού που περιγράφονται στη δεξιά στήλη. ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Επιπλέον, θα σας παρέχουμε σύγχρονες υπηρεσίες εκπαίδευσης σε μορφή webinars (4 ανά λογισμικό) και δωρεάν τεχνική υποστήριξη από εξειδικευμένους συναδέλφους μηχανικούς για όλο το διάστημα.

Με τον τρόπο αυτό, θα μπορέσετε να εξοικειωθείτε με τις κορυφαίες εφαρμογές στον τομέα τους και να τις αξιοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

Μετά τη λήξη των 60 ημερών, θα έχετε την δυνατότητα, αν επιθυμείτε, να αποκτήσετε εκείνες τις εφαρμογές που σας ενδιαφέρουν σε προνομιακή τιμή και επίσης θα σας παρέχουμε δωρεάν συμβόλαιο συντήρησης μέχρι το τέλος του χρόνου. Όσοι δε από εσάς επιθυμείτε να αποκτήσετε κάποιο άλλο λογισμικό της ACE-Hellas ή της Civiltech, θα μπορέσετε επίσης να το αποκτήσετε σε προνομιακή τιμή.

Και μην ξεχνάτε πώς είμαστε εδώ και εργαζόμαστε για να βρούμε καινούργιους τρόπους κάλυψης των αναγκών σας. Είμαστε εδώ, για να βοηθήσουμε εσάς, παλιούς και νέους πελάτες μας.

Παραμείνετε υγιείς και ασφαλείς και μαζί θα τα καταφέρουμε!

Οι όροι χρήσης των προγραμμάτων περιγράφονται στην επόμενη παράγραφο.

 https://www.civiltech.gr/News/ProjectC

Επισκέψεις: 70

Δημοσιεύστε το αν σας αρέσει