25 Απριλίου 2024

Ο καιρός σήμερα …

Το Σάββατο, τρίτη μέρα της κακοκαιρίας, προβλέπονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα συνοδεύονται από πολύ θυελλώδεις ανέμους θα συνεχίζουν να επηρεάζουν το νότιο Ιόνιο, την Πελοπόννησο και την ανατολική Στερεά, ενώ ανάλογα φαινόμενα θα σημειωθούν στις δυτικές Κυκλάδες και τη δυτική Κρήτη. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν, από το απόγευμα στο νότιο Ιόνιο και την ανατολική Στερεά και από το βράδυ στη βόρεια Πελοπόννησο.

Αττική

Στο νομό Αττικής προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές μέχρι το μεσημέρι, βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα.
Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Στο νομό Θεσσαλονίκης προβλέπονται απλώς λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες το πρωί.
Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020

Την Κυριακή, στην ανατολική και νότια Πελοπόννησο, τις δυτικές Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, μέχρι το πρωί στη νότια Πελοπόννησο και μέχρι το απόγευμα στην Κρήτη. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, στα δυτικά 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά 6 με 8 με μικρή εξασθένηση από το μεσημέρι.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα ανατολικά και τα βόρεια.

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020

Αισθητή βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός από τη Δευτέρα με νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Σποράδες, την Εύβοια, τις Κυκλάδες. Στην Κρήτη αναμένονται τοπικές βροχές κυρίως μέχρι το μεσημέρι. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις στα βορειοδυτικά ορεινά τις
μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη τις πρωινές και τις βραδινές ώρες στα δυτικά.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Επιμέλεια: Hellenic Weather

Επισκέψεις: 163

Δημοσιεύστε το αν σας αρέσει