10 Μαΐου 2024

4ο Συνέδριο Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού: Πρόσκληση για εισηγήσεις.

Ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων δημοσιοποίησε την πρόσκληση αποστολής εισηγήσεων για το 4ο Συνέδριο Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού, που θα διεξαχθεί στη Ρόδο στις 24 και 25 Οκτωβρίου 2020 στο ξενοδοχείο Ρόδος Παλλάς. Δικαίωμα αποστολής εισηγήσεων έχουν οι αρχιτέκτονες και οι επαγγελματίες του τουρισμού της χώρας.

Προθεσμία υποβολής των εισηγήσεων ορίζεται η Δευτέρα 18 Μαΐου 2020. Θεματολογία του συνεδρίου: Θεματικός τουρισμός Αειφόρος σχεδιασμός – Οικολογική αρχιτεκτονική Βραβευμένο – Διακεκριμένο – Δημοσιευμένο (Υλοποιημένο ή μη) Αρχιτεκτονικό – Πολεοδομικό Έργο Συναφές με τον Τουρισμό Σχέση Φυσικών Πόρων και Υποδομών με την Τουριστική Ανάπτυξη Χωροταξικά – Πολεοδομικά Σχέδια και Διαμορφώσεις σε Συνάφεια με τον Τουρισμό.

Οι εισηγήσεις (εκτεταμένες περιλήψεις), έκτασης έως 1000 λέξεων θα πρέπει να αποσταλούν στο email: sunedrio.rodos@gmail.com. Ομιλητές στο συνέδριο θα είναι (πέραν των εισηγητών που θα επιλεχθούν από την Επιτροπή) αναγνωρισμένοι αρχιτέκτονες από όλον τον κόσμο. Τα Συνέδρια Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού απευθύνονται σε όλον τον τεχνικό κλάδο, μηχανικούς και μη, σε όλους του επαγγελματίες του τουρισμού, καθώς και σε ολόκληρη την κοινωνία. Τα Συνέδρια Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού αποτελούν πρωτοβουλία του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Δωδεκανήσου.

Τα τελευταία χρόνια συνδιοργανωτές των συνεδρίων ήταν το Υπουργείο Τουρισμού, το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, η Πανελλήνια Ένωση Αρχιτεκτόνων, το Ελληνικό Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο Δήμος Ρόδου, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, το Τεχνικό Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου, καθώς και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Στο φετινό συνέδριο, “4ο Συνέδριο Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού”, θα συνεχισθεί εκ νέου η συνεργασία με την ηλεκτρονική πλατφόρμα αρχιτεκτονικής Archisearch.gr.

Επισκέψεις: 38

Δημοσιεύστε το αν σας αρέσει