25 Απριλίου 2024

Κέρκυρα: Πρόγραμμα «open art» στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο.

Ξεκινά τις επόμενες μέρες ο 2ος Κύκλος Σπουδών του προγράμματος OPEN ART, στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο, από διδάσκοντες του Τμήματος Τεχνών ήχου και εικόνας. Πρόκειται για πρόγραμμα Επιμόρφωσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης στο πεδίο: Τέχνη, Τεχνολογία, Επιστήμες, Κοινωνία. Η συγκεκριμένη δράση συνδέεται με τις οργανωμένες δομές του τμήματος, 2 Διεθνή Συνέδρια, 1 Φεστιβάλ Οπτικοακουστικών Τεχνών στην Κέρκυρα και συνεργάζεται με το Athens Digital Arts Festival (ADAF), το πλέον αναγνωρισμένο διεθνώς Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών.
Το πρόγραμμα του 1ου κύκλου ολοκληρώθηκε με επιτυχία και σύντομα τα αποτελέσματα του θα εκτεθούν σε 2 προγραμματισμένες εκθέσεις σε συνεργασία με το ADAF στο Ιστορικό Τρίγωνο της Αθήνας τον Οκτώβριο και στο Ίδρυμα Ευγενίδου (Πλανητάριο) το Νοέμβριο.

Το πρόγραμμα του 2ου κύκλου αναπτύσσεται σε δύο κύκλους σπουδών, τον χειμερινό και τον εαρινό. Οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μαθήματα θεωρητικά και σεμιναριακά μαθήματα για την εμβάθυνση στο πεδίο των ψηφιακών τεχνών.
Υπεύθυνος είναι ο αναπληρωτής καθηγητής Άγγελος Φλώρος.

Επισκέψεις: 140

Δημοσιεύστε το αν σας αρέσει