19 Μαρτίου 2024

Ο καιρός σήμερα …

Τοπικές βροχές και καταιγίδες αναμένονται την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022. Θερμοκρασία σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα. Άνεμοι έως 5 μποφόρ στα πελάγη.

Πιο αναλυτικά, τοπικές βροχές και καταιγίδες αναμένονται αρχικά στα ορεινά της Μακεδονίας, της Ανατολικής Θεσσαλίας, Στερεάς και Πελοποννήσου καθώς και στην Εύβοια, οι οποίες από το μεσημέρι θα επεκταθούν στα υπόλοιπα τμήματα της ηπειρωτικής χώρας, στο Νότιο Ιόνιο και στα ορεινά της Κρήτης. Τα φαινόμενα στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά καθώς και στα ορεινά της υπόλοιπης ηπειρωτικής χώρας θα είναι κατά τόπους ισχυρά και σε κάποιες περιπτώσεις θα συνοδεύονται από χαλάζι. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στα δυτικά θα είναι σχετικά αυξημένες.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 16 έως 30, στη Θεσσαλία από 19 έως 33, στην Ήπειρο από 15 έως 29, στη Στερεά Ελλάδα και στην Πελοπόννησο από 16 έως 32, στα νησιά του Ιονίου από 20 έως 28, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου και στις Σποράδες από 18 έως 26, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 17 έως 30, στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα από 18 έως 29 και στην Κρήτη από 15 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ σταδιακά όμως στα δυτικά τμήματά του θα στραφούν σε νότιους 3 έως 5 μποφόρ, στα νοτιοδυτικά τμήματά του θα στραφούν σε δυτικούς 3 έως 5 μποφόρ και στα υπόλοιπα τμήματά του θα γίνουν μεταβαλλόμενοι έως 3 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 2 έως 4 και το μεσημέρι τοπικά έως 5 μποφόρ.

Επισκέψεις: 234

Δημοσιεύστε το αν σας αρέσει