19 Μαρτίου 2024

Ο καιρός σήμερα …

Νεφελώδης καιρός στις περισσότερες περιοχές με τοπικές βροχές στο Ιόνιο, στα ηπειρωτικά και στην Κρήτη. Μικρή περαιτέρω άνοδος της θερμοκρασίας κυρίως στα βόρεια ηπειρωτικά. Άνεμοι έως 4-5 μποφόρ στα πελάγη.

Πιο αναλυτικά, τη Δευτέρα 1 Μαΐου 2023 αναμένεται γενικά νεφελώδης καιρός στις περισσότερες περιοχές με τοπικές βροχές κυρίως στα νησιά του Ιονίου, στα ηπειρωτικά και στην Κρήτη. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν τοπικές καταιγίδες στα ορεινά και ημιορεινά της Θράκης, ενώ είναι πιθανό αυτές να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις μικρού κατά βάση μεγέθους.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από 5 έως 19 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 4 έως 23-24, στη Θεσσαλία από 5 έως 24-25 βαθμούς, στην Ήπειρο από 5 έως 21, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 5 έως 22 βαθμούς, στα Επτάνησα από 13 έως 18 και στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 7 έως 20-21 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στα πελα΄γη θα πνέουν από δια΄φορες γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 3-4 μποφόρ και στο Νότιο Ιόνιο από τις βραδινές ω΄ρες τοπικά έως 5 μποφόρ με τάση περαιτέρω ενίσχυσης προς τις πρωινές ώρες της Τρίτης.

Επισκέψεις: 153

Δημοσιεύστε το αν σας αρέσει