19 Μαρτίου 2024

Ο καιρός σήμερα …

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, αυξημένες τις θερμές ώρες στα ηπειρωτικά με τοπικούς όμβρους η μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά ηπειρωτικά και τοπικές βροχές μετά το απόγευμα στα υπόλοιπα βόρεια τμήματα, τοπικά μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι στο Αιγαίο, θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Πιο αναλυτικά:

Για τη Δευτέρα 8 Μαΐου 2023 προβλέπεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, αυξημένες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά της Ηπείρου, της Μακεδονίας, της Θεσσαλίας, της Κεντρικής Στερεάς και της Πελοποννήσου. Οι βροχές μετά το απόγευμα και κυρίως τις βραδινές ώρες θα επεκταθούν και στα υπόλοιπα τμήματα της Μακεδονίας και της Θράκης. Η ορατότητα τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά ενδέχεται να είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 25 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 8 έως 23 βαθμούς), 13 έως 26 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 12 έως 25 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από 9 έως 22 βαθμούς), 15 έως 24 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 14 έως 25 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και στο Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς έως 3 μποφόρ.

Επισκέψεις: 141

Δημοσιεύστε το αν σας αρέσει