8 Μαΐου 2024

ΤΕΕ ΤΚΜ: Σε εξέλιξη το επιδοτούμενο πρόγραμμα για ανέργους επιστήμονες.

Σας υπενθυμίζουμε ότι το ΤΕΕ/ΤΚΜ υλοποιεί επιδοτούμενο πρόγραμμα Συμβουλευτικής – Κατάρτισης και Πιστοποίησης με τίτλο  «Ανάπτυξη δεξιοτήτων επιχειρηματικότητας σε άνεργους νέους επιστήμονες πολυτεχνικών και τεχνολογικών ειδικοτήτων για την αντιμετώπιση του brain drain, στις περιοχές παρέμβασης των Στρατηγικών Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΣΒΑΑ) της Μητ. Εν. Θεσ/κης».
Το αντικείμενο του προγράμματος είναι «Επιχειρηματικότητα και Ψηφιακά Συστήματα Διαχείρισης Έργων και Πληροφοριών» και η διάρκεια του προγράμματος κατάρτισης είναι 200 ώρες. Το  εκπαιδευτικό επίδομα ανέρχεται σε  5  ευρώ ανά ώρα κατάρτισης (συμπεριλαμβανομένων των κρατήσεων), τα οποία λαμβάνει ο κάθε δικαιούχος μετά τη λήξη του προγράμματος.
Επισημαίνεται ότι για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα δεν απαιτείται Άδεια Άσκησης Επαγγέλματος, αλλά απαιτείται να έχετε εγγραφεί στα Μητρώα Ανέργων του ΟΑΕΔ.
Η  νέαπροθεσμία υποβολής αίτησης στην ηλεκτρονική πλατφόρμα είναι  μέχρι την Παρασκευή, 15 Μαΐου 2020.
Η προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών είναι μέχρι τις 29 Μαΐου 2020.
Σας παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τις απαιτήσεις της πρόσκλησης και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, ιδιαίτερα τα άρθρα 7 και 8. Το πλήρες κείμενο της Πρόσκλησης Ενδιαφέροντος και η υποβολή αίτησης συμμετοχής   στην ιστοσελίδα του προγράμματος, https://eng.edu.gr
Για οποιαδήποτε πληροφορία σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με την Αν. Διευθύντρια Χρύσα Λασκαρίδου  τηλ. 2310 883125 και e-mail laskarid@central.tee.gr  και με τον Αν. Προϊστάμενο των Επαγγελματικών Βασίλη Εβρένογλου,  τηλ. 2310 883146 και e-mail: evreno@central.tee.gr

Επισκέψεις: 420

Δημοσιεύστε το αν σας αρέσει