4 Μαΐου 2024

Κέρκυρα :Εγκρίθηκε η ανέγερση ξενοδοχείου 5* «IKOS ODISIA» στον Υψο.

Εγκρίθηκαν στη Συνεδρίαση Κεντρικού Συμβουλίου Αρχιτεκτονικής έξι σημαντικά πολεοδομικά και αρχιτεκτονικά θέματα που αφορούν σε οικιστικές αναπλάσεις δήμων καθώς και σε τουριστικές επενδύσεις.

Κατά τη συνεδρίαση υπό την προεδρία του Γενικού Γραμματέα Χωρικού Σχεδιασμού & Αστικού Περιβάλλοντος,  Ευθύμιου Μπακογιάννη,εξετάστηκαν και εγκρίθηκαν μια σειρά από σημαντικά πολεοδομικά και αρχιτεκτονικά θέματα που αφορούν σε οικιστικές αναπλάσεις δήμων καθώς και σε τουριστικές επενδύσεις.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, από τη συνεδρίαση του ΚΕΣΑ, εγκρίθηκε η ανέγερση νέας ξενοδοχειακής μονάδας 5* «IKOS ODISIA» που βρίσκεται στην θέση Ύψος, του Δ.Δ. Φαιάκων του Δήμου Κέρκυρας.

Η μελέτη αφορά στην υλοποίηση ξενοδοχειακού συγκροτήματος με διώροφα bungalows και πολυτελείς κατοικίες οι οποίες προβλέπεται να τοποθετηθούν κλιμακωτά σε διαφορετικά επίπεδα ακολουθώντας το φυσικό ανάγλυφο της περιοχής. Περιλαμβάνεται επίσης η εγκατάσταση ανοιχτού θεάτρου με στεγασμένη θεατρική σκηνή, θεματικά εστιατόρια, γήπεδα άθλησης, δεξαμενές κολύμβησης, καθώς και ακαδημία ποδηλάτου με ειδική πίστα εκμάθησης.

*με πληροφορίες από euro2day.gr

Επισκέψεις: 73

Δημοσιεύστε το αν σας αρέσει