O σεφ ζαχαροπλαστικής Amaury Guichon με βάση του το Λας Βέγκας μπορεί και σμιλεύει την σοκολάτα σαν να ήταν πηλός.
Ένα από τα τελευταία του αριστουργήματα από κακάο ήταν η δημιουργία ενός όστρακου.
Επισκέψεις: 25
O σεφ ζαχαροπλαστικής Amaury Guichon με βάση του το Λας Βέγκας μπορεί και σμιλεύει την σοκολάτα σαν να ήταν πηλός.
Ένα από τα τελευταία του αριστουργήματα από κακάο ήταν η δημιουργία ενός όστρακου.
Επισκέψεις: 25
Περισσότερες ειδησεις
Ο καιρός σήμερα …
Σαν σήμερα 1 Μαΐου …
Ο καιρός σήμερα …