19 Μαΐου 2024

ΤΕΕ: Ανακοίνωση Αποτελεσμάτων Εξετάσεων Ιουνίου 2022 για τη Χορήγηση Άδειας Άσκησης Επαγγέλματος.

Ολοκληρώθηκε η ανάρτηση των αποτελεσμάτων των εξετάσεων της περιόδου Ιουνίου 2022 για τη χορήγηση Άδειας Άσκησης Επαγγέλματος, στους λογαριασμούς των υποψηφίων που διαθέτουν στην ηλεκτρονική εφαρμογή υποβολής των δικαιολογητικών και στην ενότητα Ραντεβού Αίτησης.

Οι επιτυχόντες των εξετάσεων έχουν ήδη εγγραφεί στο Μητρώο Μελών του ΤΕΕ. Όσοι δεν είχαν επιτυχή εξέταση μπορούν, εφόσον το επιθυμούν, να υποβάλουν νέα αίτηση συμμετοχής για την επόμενη εξεταστική περίοδο, η προκήρυξη της οποίας θα αναρτηθεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Τα νέα Μέλη μπορούν να τυπώσουν τη Βεβαίωση Μέλους που απαιτείται για έναρξη επαγγελματικής δραστηριότητας στην εφορία και την εγγραφή στον ΕΦΚΑ/ΤΣΜΕΔΕ, από το λογαριασμό τους στο mytee.

Η ενεργοποίηση των λογαριασμών mytee των νέων Μελών έχει ήδη ξεκινήσει δια της αποστολής σχετικού ενημερωτικού email ή sms από την Τράπεζα Πληροφοριών του ΤΕΕ (email: accounting@tee.gr).

Η Βεβαίωση Μέλους εκδίδεται από τη σελίδα: https://portal.tee.gr/tptee/my/pages/  —-> ΜΗΤΡΩΟ ΜΕΛΟΥΣ —–> ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ —-> ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ

Με την ενεργοποίηση του mytee ο χρήστης θα έχει τη δυνατότητα πρόσβασης σε όλες τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΤΕΕ (Ηλεκτρονική Έκδοση Αδειών, Δηλώσεις Αυθαιρέτων, Αμοιβές Μηχανικών, Ελεγκτές Δόμησης κτλ).

Ακόμη, μέσω του mytee δίνεται η δυνατότητα στον χρήστη, όποτε το επιθυμεί, εκτός της Βεβαίωσης Μέλους, να εξοφλήσει τις συνδρομές του, να διορθώσει ή να αλλάξει τη διεύθυνση αλληλογραφίας του και να κάνει τις προσωπικές του επιλογές όσον αφορά τη διάθεση/δημοσιοποίηση στοιχείων και επικοινωνίας.

Οι αποστολές των φακέλων, με τις άδειες άσκησης επαγγέλματος και τις κάρτες μέλους, θα γίνουν ταχυδρομικά και θα έχουν ολοκληρωθεί ως τα τέλη Ιουλίου.

Επίσης, από τα τέλη του μήνα, με τους κωδικούς mytee θα μπορεί το Μέλος ΤΕΕ να λάβει ηλεκτρονικό αντίγραφο της άδειας άσκησης επαγγέλματος, μέσω της ιστοσελίδας των Φακέλων Μητρώου ΤΕΕ, το οποίο θα χορηγείται με κωδικό γνησιότητας και μπορεί να ελεγχθεί (μέσω της ίδιας ιστοσελίδας) από την υπηρεσία στην οποία προσκομίζεται.

Επισκέψεις: 17

Δημοσιεύστε το αν σας αρέσει