23 Απριλίου 2024

Ποιες προσλήψεις “τρέχουν” σε Δημόσιο και φορείς (προκηρύξεις

Νέες προσλήψεις θα γίνουν σε Δημόσιο και φορείς το επόμενο διάστημα.

Ζητούνται υποψήφιοι των βαθμίδων εκπαίδευσης (ΠΕ, ΔΕ, ΥΕ).

Στους διαγωνισμούς συμμετέχουν υποψήφιοι ηλικίας 18 – 65 ετών.

Δείτε αναλυτικά:

Ξεκίνησαν την Τετάρτη 19 Απριλίου, οι αιτήσεις για τη νέα προκήρυξη του ΔΕΔΔΗΕ που αφορά την πλήρωση συνολικά 431 θέσεων, ακόμα και με απολυτήριο λυκείου.

Οι θέσεις εργασίας αφορούν την Αττική, τη Θεσσαλονίκη, την Αχαΐα και τη Φθιώτιδα.

Οι προσλήψεις απευθύνονται σε αποφοίτους Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κάτι που σημαίνει ότι μπορούν να υποβάλουν αίτηση και όσοι διαθέτουν απολυτήριο Λυκείου.

Οι ειδικότητες που ζητούνται στη νέα προκήρυξη του ΔΕΔΔΗΕ για μόνιμο προσωπικό είναι οι εξής:

Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης: Διπλωματούχοι Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί ΠΕ (103 θέσεις)
Τεχνολογικής Εκπαίδευσης: Πτυχιούχοι Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί ΤΕ (154 θέσεις)
Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης: Ηλεκτροτεχνικοί Δικτύων ΔΕ (174 θέσεις)

Προσλήψεις 12 συμβασιούχων στη ΔΕΗ (προκήρυξη)

Ο Κλάδος ΑΗΣ Κερατέας-Λαυρίου ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δώδεκα (12) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Κλάδου ΑΗΣ Κερατέας-Λαυρίου, που εδρεύει στο Νομό Αττικής, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων  (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α ), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β) της ανακοίνωσης.

Υποβολή αιτήσεων από Τρίτη 18/04/2023 έως και την Πέμπτη 27/04/2023.

ΔΕΔΔΗΕ: Νέες προσλήψεις σε Σάμο και Αλιβέρι (προκηρύξεις)

Συνεχίζει το μπαράζ των προσλήψεων ο ΔΕΔΔΗΕ. Συγκεκριμένα, δημοσίευε δύο νέες προκηρύξεις που αφορούν 8 προσλήψεις συμβασιούχων σε Σάμο και Αλιβέρι.

Προσλήψεις 7 ατόμων στην ΕΦΑ Ανατολικής Αττικής

Η ΕΦΑ Ανατολικής Αττικής ανακοινώνει την πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού και λοιπών ειδικοτήτων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών του υποέργου 1 «Διαμόρφωση εισόδου – εξόδου στον αρχαιολογικό χώρο του Σουνίου» του έργου «Sub.1.2.3. Διαμόρφωση Εισόδου – Εξόδου στον Αρχαιολογικό Χώρο Σουνίου».

ΔΥΠΑ: Έως 26/5 οι αιτήσεις για νέες θέσεις εργασίας σε λιγνιτικές περιοχές

Παρατείνεται έως την Παρασκευή 26 Μαΐου, στις 15:00, η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων των επιχειρήσεων για τον Γ’ κύκλο του προγράμματος επιδότησης της εργασίας για την πρόσληψη ανέργων, πρώην εργαζομένων σε επιχειρήσεις των Περιφερειών Δυτικής Μακεδονίας και Πελοποννήσου, που επλήγησαν από τις επιπτώσεις της απολιγνιτοποίησης.

Το πρόγραμμα, συνολικού προϋπολογισμού 48 εκατ. ευρώ, συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο), μέσω του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση 2014-2020» και απευθύνεται σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και στους Δήμους Μεγαλόπολης, Τρίπολης, Γορτυνίας, Σπάρτης, Οιχαλίας και Καλαμάτας.

Δικαστική Αστυνομία: Έτσι θα γίνει η εκπαίδευση του προσωπικού (ΦΕΚ)

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η απόφαση για την πρόσληψη και εκπαίδευση προσωπικού Δικαστικής Αστυνομίας.

Η εισαγωγική εκπαίδευση του πολιτικού και αστυνομικού προσωπικού θα είναι 4μηνης διάρκειας.

Το πολιτικό προσωπικό θα φοιτήσει στην Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών, ενώ το αστυνομικό προσωπικό στις ανά την επικράτεια Σχολές Αστυφυλάκων.

Προσλήψεις 9 ατόμων στην ΕΦΑ Σάμου και Ικαρίας

Η ΕΦΑ Σάμου και Ικαρίας ανακοινώνει την πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού και λοιπών ειδικοτήτων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών του υποέργου 1: «Εργασίες αποκατάστασης και συντήρησης», του έργου: «SUB. 1.28. Αποκατάσταση του Ναού “Άη-Γιαννάκηδες” στο Άνω Βαθύ Σάμου».

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις 21 ατόμων σε Εθνική Πινακοθήκη και Μουσείο Αλεξάνδρου Σούτσου

Γνωστοποιείται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι ενός (21) ατόμων για την κάλυψη αναγκών της Εθνικής Πινακοθήκης και Μουσείου Αλεξάνδρου Σούτσου που εδρεύει στην Αθήνα, της Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τομέα Αθηνών.

https://www.aftodioikisi.gr/proslipseis/poies-proslipseis-quot-trechoyn-quot-se-dimosio-kai-foreis-prokiryxeis/

Επισκέψεις: 112

Δημοσιεύστε το αν σας αρέσει